• Davidoff Cool Water Дезодорант стик за мъже

  21.98 лв.

  Davidoff Cool Water Дезодорант стик за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Део стик с действие срещу изпотяване и неприятни миризми. Освен с комфорт, продукта дарява кожата с чудесното ухание на Davidoff Cool Water, по един деликатен и ефирен начин. Подходящ за ежедневна употреба. Дерматологично тестван.

 • Calvin Klein Free Дезодорант стик за мъже

  21.98 лв.

  Calvin Klein Free Дезодорант стик за мъже на супер цена от parfium.bg FREE е топъл аромат с дървесни акценти, чиито връхни нотки на парфюмната пирамида са – звездообразен анис, jackfruit (индийско дърво, отглеждано, заради плодовете), абсент, хвойна.

 • Hugo Boss Hugo Дезодорант стик за мъже

  27.98 лв.

  Hugo Boss Hugo Дезодорант стик за мъже на супер цена от parfium.bg Свеж- пикантен, жизнен арома.

 • Hugo Boss Hugo Дезодорант спрей за мъже

  24.98 лв.

  Hugo Boss Hugo Дезодорант спрей за мъже на супер цена от parfium.bg Дезодорант спрей за мъже със жизнен и свеж аромат. Предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тесван.

 • Jean Paul Gaultier Le Male Дезодорант спрей за мъже

  47.99 лв.

  Jean Paul Gaultier Le Male Дезодорант спрей за мъже на супер цена от parfium.bg Дезодорант за мъже с наситен и характерен аромат. Предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван.

 • Cerruti 1881 Дезодорант стик за мъже

  26.99 лв.

  Cerruti 1881 Дезодорант стик за мъже на супер цена от parfium.bg Дезодорант стик за мъже с деликатен и характерен аромат на парфюм. Предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван.

 • Paco Rabanne Invictus Дезодорант спрей за мъже

  43.00 лв.

  Paco Rabanne Invictus Дезодорант спрей за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Paco Rabanne Invictus Дезодорант за мъже носи свежестта е прекрасното ухание на парфюма. Той действа много ободряващо на кожата и сетивата, като в същия момент се бори с изпотяването. Дезодоранта е подходящ за ежедневна употреба като се препоръчва дори да се …

 • Paco Rabanne Invictus Дезодорант стик за мъже

  43.00 лв.

  Paco Rabanne Invictus Дезодорант стик за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Paco Rabanne Invictus стик за мъже има действие срещу изпотяване, като след себе си оставя ефирното ухание на парфюма. Той не дразни кожата и не причинява изсушаване. Съдържа омекотяващи кожата съставки. Дерматологично тестван. Подходящ за ежедневна …

 • Hugo Boss Bottled Дезодорант спрей за мъже

  29.99 лв.

  Hugo Boss Bottled Дезодорант спрей за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта  Hugo Boss Bottled EDT – истинска класика сега предствена и във вариант дезедорант спрей. Един от най-обичаните и харесвани аромати от марката, събрал почитатели от цял свят. Продукт, с който ще осигурите на кожата си свежест и комфорт. Дерматологично …

 • Hugo Boss The Scent Дезодорант спрей за мъже

  29.99 лв.

  Hugo Boss The Scent Дезодорант спрей за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Hugo Boss The Scent Дезодорант за мъже е с характерен и наситен аромат, и действие против изпотяване. Допълва линията за цялостен ароматен стайлинг. Предназначен за ежедневна употеба. Дерматологично тестван.  

 • Christian Dior Sauvage Дезодорант спрей за мъже

  59.99 лв.

  Christian Dior Sauvage Дезодорант спрей за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Christian Dior Sauvage дезодорант за мъже е предназначен за ежедневна употреба. Притежава, елегантен и стилен аромат, и допълва ароматната линия на Christian Dior Sauvage. Дерматологично тестван. Не дразни и не изсуваша кожата.

 • Christian Dior Sauvage Дезодорант стик за мъже

  59.99 лв.

  Christian Dior Sauvage Дезодорант стик за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Ароматен део стик за мъже с действие против изпотяване. Неговите съставки се борят срещу неприятните миризми и хидратират кожата, оставяйки след себе си уникалното деликатно ухание на парфюма Christian Dior Sauvage. Продуктът е дерматологично …