• Dsquared Wood For Him Душ гел за мъже

  39.99 лв.

  Dsquared Wood For Him Душ гел за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Като комплимент към почитателите на дървесните ухания, модният бранд Dsquared пускат серия продукти грижа за тялото с новия им аромат Wood For Him. Душ гелът бързо почиства и подхранва кожата. С него уханието на парфюма се подсилва и запазва своя …

 • Hugo Boss Bottled Душ гел за мъже

  27.98 лв.

  Hugo Boss Bottled Душ гел за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Hugo Boss Bottled под формата на душ гел е страхотна наслада за кожата и сетивата. Той се грижи за хидратацията на кожата и оставя след себе си ефирния и разкошен аромат на парфюма. Препоръчваме да комбинирате използването му и с останалите …

 • Mont Blanc Explorer Душ гел за мъже

  28.99 лв.

  Mont Blanc Explorer Душ гел за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта
  Mont Blanc Explorer душ гел за мъже е страхотен измиващ продукт с аромата на станалия хитов парфюм за 2019 година. Душ гелът хидратира и освежава кожата и удължава любимото ви ухание Explorer. Дерматологично тестван продукт, подходящ за ежедневна употреба.

 • Christian Dior Homme 2020 Душ гел за мъже

  69.98 лв.

  Christian Dior Homme 2020 Душ гел за мъже на супер цена от parfium.bg Christian Dior Homme 2020 Душ гел за мъже

 • Christian Dior Fahrenheit Душ гел за мъже

  59.99 лв.

  Christian Dior Fahrenheit Душ гел за мъже на супер цена от parfium.bg Този парфюм за мъже завладява със съчетанието на аромати на орлови нокти сандалово дърво и балсам. Класическият аромат на Fahrenheit можете да комбинирате с красив букет или мъжки аксесоар от линията на Виктория Уникат!

 • Davidoff Champion душ гел за мъже

  32.99 лв.

  Davidoff Champion душ гел за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Душ гел цитрусов аромат, специално за динамичния и спортуващ мъж. Почиства и освежава кожата, въвръщайки й комфорта и чувството за свежест. Дерматологично тестван. Подходящ за ежедневна употреба.

 • Hugo Boss Element душ гел за мъже

  33.99 лв.

  Hugo Boss Element душ гел за мъже на супер цена от parfium.bg Душ гел за мъже със свеж и деликатен аромат. Предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван.

 • Iceberg Effusion душ гел за мъже

  24.99 лв.

  Iceberg Effusion душ гел за мъже на супер цена от parfium.bg Душ гел за мъже със свеж и дървесен аромат. Предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван.

 • Ferrari Red душ гел за мъже

  24.99 лв.

  Ferrari Red душ гел за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Душ гел за мъже предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван. Притежава характерен и наситен аромат. 

 • Ferrari Black душ гел за мъже

  24.99 лв.

  Ferrari Black душ гел за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Душ гел за мъже с наситен и характерен аромат. Предазнаен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван.

 • Laura Biagiotti Roma душ гел за мъже

  13.00 лв.

  Laura Biagiotti Roma душ гел за мъже на супер цена от parfium.bg Душ гел за мъже с наситен и характерен аромат. Предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван. 

 • Versace Pour Homme душ гел-шампоан за мъже

  37.99 лв.

  Versace Pour Homme душ гел-шампоан за мъже на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Versace Pour Homme под формата на душ гел – шампоан, ще се погрижи да направи вземането на душ освежаващо и релаксиращо изживяване. Неговите съставки нежно ще почистят кожата и косата, оставяйки след себе си деликатното ухание на парфюма. Продуктът е …