• Chloe Nomade Дезодорант за жени

  46.00 лв.

  Chloe Nomade Дезодорант за жени на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Дезодорантът от Chloe Nomade идеално допълва Choé Nomade Eau de Parfum и подсилва приключенския дух, издигнат от далечни хоризонти и вдъхновяващи срещи. Той допринася чувство за свежесет и свобода. А жената, носеща този прелестен аромат е независима и …

 • Tom Ford Black Orchid Дезодорант спрей за жени без опаковка

  68.99 лв.

  Tom Ford Black Orchid Дезодорант спрей за жени без опаковка на супер цена от parfium.bg Описание на продукта
  Tom Ford Black Orchid е изключително луксозен аромат, който пленява с богатството и силата си. Модерен, пищен и изтънчен! Уханиe, вдъхващо увереност, сексапил и загадъчност! Точно този аромат притежава дезодорантът на Tom Ford Black Orchid! Насладете на копринено мека и …

 • Paco Rabanne Lady Million дезодорант за жени

  43.99 лв.

  Paco Rabanne Lady Million дезодорант за жени на супер цена от parfium.bg Дезодорант за дами с характерен и специфичен аромат на парфюм. Притежава действие против изпотяване. Не дразни кожата. Дерматологично тестван.  

 • Versace Bright Crystal дамски дезодорант

  43.99 лв.

  Versace Bright Crystal дамски дезодорант на супер цена от parfium.bg Дезодорант спрей за жени с нежен и деликатен аромат на парфюм. Предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван.

 • Escada Desire Me дезодорант за жени

  52.99 лв.

  Escada Desire Me дезодорант за жени на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Дезодорант за жени с лек и деликатен аромат на парфюм. Притежава действие против изпотяване. Предназначен за ежедневна употреба.

 • Trussardi Donna Дезодорант за жени

  37.99 лв.

  Trussardi Donna Дезодорант за жени на супер цена от parfium.bg Дезодорант за жени с лек и деликатен аромат. Предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван.

 • Versace Yellow Diamond Дамски дезодорант

  43.99 лв.

  Versace Yellow Diamond Дамски дезодорант на супер цена от parfium.bg Дезодорант за жени с романтичен и цветен аромат. Предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван.

 • Benetton Sparking Guarana Спрей за тяло

  16.99 лв.

  Benetton Sparking Guarana Спрей за тяло на супер цена от parfium.bg Описание на продукта: Benetton Sparking Guarana спрей за тяло  има свежо и леко плодово ухание, което се дължи на главният аромат в него – гуарана. Неговият мирис действа успокояващо на сетивата, а съставките в спреят носят комфорт и насладата на кожата. Ароматът е летен и …

 • Fendi L`Acquarossa Дезодорант за жени

  60.99 лв.

  Fendi L`Acquarossa Дезодорант за жени на супер цена от parfium.bg Дезодорант спрей за жени с характерен и деликатен аромат. Предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван.

 • Chloe Chloe Дезодорант за жени

  34.99 лв.

  Chloe Chloe Дезодорант за жени на супер цена от parfium.bg Дезодорант за жени с деликатен и изискан аромат на парфюм. Предназначен за ежедневна употреба. Дерматологично тестван.

 • Dsquared Potion дезодорант за жени

  29.99 лв.

  Dsquared Potion дезодорант за жени на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Дезодорант с активно действие против изпотяване, носещ прекрасното ухание Dsquared Potion. Той се бори с появата на неприятни миризми, хидратира, освежава и ароматизира кожата. Подходящ е за ежедневна употреба и е дерматологично тестван.

 • Zadig & Voltaire This is Her дезодорант за жени

  35.99 лв.

  Zadig & Voltaire This is Her дезодорант за жени на супер цена от parfium.bg Описание на продукта Zadig & Voltaire This is Her дезодорант за жени носи ефирното и свежо ухание на парфюма, като същевременно се бори с изпотяването и хидратира кожата. Дерматологично тестван. Подходящ за ежедневна употреба.