ПРОМО кампании

Красива певица рекламира своята серия супер продукти за коса

Нежната дама с прекрасна коса сама рекламира серията си от продукти, чиято известност вече надскочи границите на страната. Суперлативи за продуктите текат от България и от чужбина.

VH by Vladislava

Продуктите „VH by Vladislava“ – грижа за косата са на певицата и гайдарка Владислава Христозова, която е и рекламно лице на тях. Произведени са в гр. Пловдив .Използвани са български и италиански суровини .Рецептата за тях прави съвместно с професионалисти в сферата с над 25 годишен опит. На въпросът “Как гледаш косата си?“, тя казва “Вече имам категоричен отговор„ – VH by Vladislava Защото обичам косата си!

Всички продукти не съдържат парабени, сулфати и силикон. Подбрала е любими дамски и мъжки парфюми в състава им, защото „храната за косата е също толкова важна, както храната за сетивата“, казва тя.

VH by Vladislava

Първата розова серия, с която стартира е за нормални към сухи коси, като терапия за възстановяване на косата в домашни условия. Активните съставки са кератин, арганово масло, сок алое, дива роза. Подходяща е и за деца над 3г.

VH by Vladislava

Втората зелена серия е насочена към жени и мъже , които страдат от косопад. Активните съставки са коприва, жен-шен, салвия, стволови клетки от грозде, бреза.

VH by Vladislava

Третата серия е за хора с бързооомазняващи се коси. Дълбокопочистваща и детоксикираща терапия, която регулира прекаленото отделяне на себум, което води до бързо омазняване на косата. Активните съставки са зелен чай и пребиотични екстракти.

VH by Vladislava

За красива и сияйна коса

Забравете за скъпите и не до там ефективни грижи за красива и сияйна коса, просто се грижете за косата си с натурални приготвени шампоани и балсами.

За красива и сияйна коса използвайте натуралната козметика за коса VH by Vladislava.

Косата ви ще бъде с кадифена мекота, жизнена и приятно ароматизирана с натуралните продукти за коса VH by Vladislava.

Ако все още не сте използвали тези продукти, то може да го направите, като си ги закупите от онлайн магазина и изпробвате тези продукти в домашни условия.

Косата ви ще заблести и ще възвърне красивия си вид още при първото използване на продуктите.

Освен мека и здрава, тези продукти дават аромат на вашата коса, така че не е необходимо да използвате допълнителни продукти за аромат на косата ви.

Всеки от нас прави какво ли не с косата си, затова е много важно какви продукти използваме за поддържане на косата ни.

Честото миене и използване на не подходящ шампоан или балсам може да доведе до изсушяване, косопад и изтъняване на косата.

Нужно е регулярно да се провеждат различни подхранващи терапии за заздравяване на косата.

Често тези терапии са изключително скъпи и продължителни, затова ви предлагане продукти, които и в домашни условия може да се проведе подхранване и заздравяване на косата.

Всичко започва с косата и най-вече доброто представяне.

Погрижете се за вашата коса с продуктите на VH by Vladislava.

Красива и здрава коса

Всяка жена мечтае за красива и здрава коса, това е нейното първо представяне пред околните.

Ако нямаш красива и здрава коса, то започват да те гледат с пренебрежение и да се отблъскват от теб.

За да постигнеш красив и сияен вид на косата, най-вероятно се храниш здравословно, пиеш много вода и използваш десетки козметични продукти сред които шампоани, маски, лосиони и много други натурални продукти.

Да, натуралните масла са много популярни за поддържането на здрава, красива и сияйна коса. 

Често, те съдържат всички витамини, нужни за блясъка на косата.

 Те са сред най-ефективните и естествени средства за грижа за косата. Благодарение на тях:

  • Косата ти е подхранена, свежа и сияйна;
  • Косата ти е здрава, без да се накъсва;
  • Косата става нежна и мека.

Често обаче, с огромното разнообразие от натурални масла, които намираш на пазара, може да се объркаш и да изпитваш затруднения при избора на подходящо.

Затова ви предлагаме готови козметични продукти за красива коса, които са изработени изцяло с натурални съставки и това са продуктите на VH by Vladislava.

Зарадвай любим човек. Направи незабравим подарък с продуктите на VH by Vladislava.

шампоан за растеж на косата за мъжеКУПИ ДЕТАЙЛИ

Шампоан за растеж на косата за мъже

24.00 лв.

Шампоан за растеж на косата за мъже защитава от косопад. Ежедневната употреба на шампоана стимулира растежа на косата и предпазва от косопад.

шампоан против косопад жениКУПИ ДЕТАЙЛИ

Шампоан за растеж на косата за жени

24.00 лв.

Шампоан за растеж на косата за жени защитава от косопад. Ежедневната употреба на шампоана стимулира растежа на косата и предпазва от косопад.

шампоан за суха косаКУПИ ДЕТАЙЛИ

Шампоан за нормална и суха коса

15.00 лв.

Шампоан за нормална и суха коса възвръща естествения блясък на косата, прави я здрава и мека на допир. Редовната употреба на шампоана ще направи вашата коса здрава, красива и мека.

шампоан чувствителен скалпКУПИ ДЕТАЙЛИ

Шампоан за бързоомазняваща се коса

23.00 лв.

Шампоан за бързоомазняваща се коса и чувствителен скалп за жени, регулира бактериалната среда. Ежедневната употреба на шампоана от тази серия и спрея, успокояват скалпа и предпазват от раздразнения.

спрей за растеж за мъжеКУПИ ДЕТАЙЛИ

Спрей за растеж на косата за мъже

13.00 лв.

Спрей за растеж на косата за мъже спира косопада. Ежедневната употреба на шампоана от същата серия и спрея, стимулират растежа на косата и предпазват от косопад.

спрей за растеж жениКУПИ ДЕТАЙЛИ

Спрей за растеж на косата

13.00 лв.

Спрей за растеж на косата за жени защитава от косопад. Ежедневната употреба на шампоана от същата серия и спрея, стимулират растежа на косата и предпазват от косопад.

КУПИ ДЕТАЙЛИ

Спрей за бързоомазняващ се и чувствителен скалп

11.00 лв.

Спрей за бързоомазняващ се и чувствителен скалп за жени, регулира бактериалната среда. Ежедневната употреба на шампоана от същата серия и спрея, успокояват скалпа и предпазват от кожни раздразнения.

комплект за растеж на косата за мъжеКУПИ ДЕТАЙЛИ

Комплект за растеж на косата за мъже

37.00 лв.

Комплект за растеж на косата за мъже включва два продукта, а именно: Шампоан за растеж на косата за мъже – 250 ml Спрей за растеж на косата – 100 ml

комплект за растеж на косата жениКУПИ ДЕТАЙЛИ

Комплект за растеж на косата за жени

37.00 лв.

комплект чувствителен скалпКУПИ / ДЕТАЙЛИ

Комплект за бързоомазняваща се коса и чувствителен скалп

34.00 лв.

Комплект за бързоомазняваща се коса и чувствителен скалп за жени, регулира бактериалната среда. Ежедневната употреба на шампоана и спрея от тази серия, успокояват скалпа и предпазват от раздразнения.

комплект грижа за косатаКУПИ ДЕТАЙЛИ

Комплект грижа за косата за жени

51.00 лв.

Комплект грижа за косата включва три продукта, а именно: Шампоан за нормална и суха коса; Дълбоко подхранваща и възстановяваща маска за коса; Балсам за мека, жизнена, бляскава и възстановена коса.

маска за косаКУПИ ДЕТАЙЛИ

Дълбоко подхранваща и възстановяваща маска за коса

18.50 лв.

Дълбоко подхранваща и възстановяваща маска за коса може да се използва за професионална употреба и в домашни условия. Маската спомага за дълбоко хидратиране на косата.

балсам за косаКУПИ / ДЕТАЙЛИ

Балсам за мека, жизнена, бляскава и възстановена коса

17.50 лв.

Балсам за мека, жизнена, бляскава и възстановена коса е подходящ за професионална употреба и при домашни условия. Ежедневната употреба на балсама спомага за дълбоко хидратиране на косата и заздравяване на косъма.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

Няма продукти в количката