Термоустойчиви пликове за вакуумиране Laica 25 x 30 см 30 броя TR1000

Код: TR1000

21.00 лв.

Laica термоустойчиви пликове за вакуумиране са подходящи за домашна и професионална употреба, за сувид готвене и замразяване.

Термоустойчиви пликове за вакуумиране Laica 25 x 30 см 30 броя за Sous Vidе TR1000. С термоустойчиви пликове за вакуумиране Laica 25 x 30 см 30 броя за Sous Vidе TR1000 ще запазвате за по-дълго време различни хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Термоустойчиви пликове за вакуумиране на Laica са подходящи както за домашна така и за професионална употреба. Термоустойчиви пликове за вакуумиране Laica 25 x 30 см 30 броя за Sous Vidе TR1000 са проиведени изцяло за нискотемпературно готвене СУВИД.

  • Размер: 25 x 30 см 30 броя
  • Гофрирани пликове за вакуумиране
  • Широк температурен диапазон: за замразяване и за нискотемпературно готвене сувид
  • Специално за СуВид готвене!

Как се използват Laica термоустойчиви пликове TR1000?

Релефни пликове за вакуумиране на хранителни продукти за домашна и професионална употреба, подходящи за машина за вакуумиране с външно вакуумиране без камера.

Подходящи за всички видове машини за вакуумиране с максимална ширина 30 см и за употреба в хладилници и фризери или готвене във вода при 120°.

Не съдържат Бисфенол А.

EAN: 8013240890043

Brand

Laica

Качествени продукти на Италианската марка Laica LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.