Система за пречистване и загряване на вода Laica VOLCANO 03

Код: IWHAB

269.00 лв.

  Продуктите на Италианската марка LAICA се характеризират с високо качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми.

  Обади се сега: 0886 80 50 55

  Система за пречистване и загряване на вода Laica VOLCANO 03 на супер цена от PromoBG.eu

  Описание и технически параметри на Система за пречистване и загряване на вода Laica VOLCANO 03

  • Диспенсер за пречистване на вода. Вместимост 3 литра.
  • Идеален за дома, офиса
  • Изключително бърза технология за филтриране
  • Загряване на вода – от 0 до 100
  • Лесен за почистване и поддръжка
  • Таймер за филтър Bi-flux® и Germ-STOPTM
  • В комплекта се съдържат 1 филтър  Bi-flux® и 1 филтър  Germ-STOPTM
  • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
  • Захранване: 220V
  • Мощност: 2200-2600W
  • ЦВЯТ: ЧЕРЕН
  • Размери: 31см/20см/31см

  Как работи Система за пречистване и загряване на вода Laica VOLCANO 03?

  1 ва фаза за пречистване

  Система за пречистване и нагряване на вода Laica VOLCANO 03 е уред, предназначен за третиране на питейна вода.

  Диспенсърът филтрира питейната вода от мрежата благодарение на система от филтри, които подобряват вкуса на водата, като по този начин намалява нежеланите вещества, които евентуално са налични във водата. Всички филтърни пълнители Laica са произведени в Италия и винаги са подложени на процес на стерилизация.

  Как се извършва филтрирането на вода:

  Благодарение на многогодишния опит на Laica в областта на филтрацията, днес са необходими само няколко прости стъпки за оптимизиране на вкуса на питейната вода у дома.   Просто напълнете диспенсърът с чешмяна вода и изчакайте няколко минути, за да премине през филтерната система.  Филтърът на Laica bi-flux®  може да се използва в период от един месец за около 150 литра вода, след което трябва да бъде сменен, за да имате винаги приятен вкус на вода на масата.

  Отличният Laica филтър bi-flux® 

  Laica филтриращи кани използват филтърната система за двуфазен поток. Използвайки bi-flux®  филтър на Laica, системата оптимизира вкуса на водата и намалява всички възможни нежелани вещества.  Всички Laica филтри са изработени в Италия и са съставени от активни въглеводороди и йонообменни смоли.  Активираните въглероди спомагат за намаляване на хлора и производните му. Йонообменните смоли улавят и намаляват тежки метали, ако евентуално са налични в чешмяната вода.

  2ра фаза за пречистване 

  ВОДАТА Е ЗАЩИТЕНА ОТ МИКРОБИ с филтър Germ STOPTM

  Водата е един от най-ценните ресурси на планетата, но фактът, че разполагаме с нея ежедневно вкъщи, често подкопава нейното значение. Както и в други европейски и северноамерикански страни,  доставка на питейна вода се приема за даденост, но все още има много страни, където този ресурс е изключително важен и не е достъпен за всички. Разпределението на водните ресурси не е хомогенно и потреблението показва дълбок дисбаланс в различните области на планетата. Освен това наличната вода може да бъде замърсена чрез микробно замърсяване, тежки метали, използвани в промишлени процеси, и химически съединения, използвани в селското стопанство, като торове и пестициди.  LAICA предлага решението: комбинация от филтър Bi-flux® + филтър Germ STOPTM. LAICA постоянно се занимава с проучване и разработване на продукти, които могат да подобрят здравословното и физическо състояние на потребителите. Филтърът LAICA Germ-STOPTM се ражда от желанието да се създаде високоефективен филтър за намаляване на бактериите и основните химикали, които се срещат в чешмяната вода в страни, където проблемът със замърсяването на водата е ежедневен проблем.

  Питейната вода може да бъде замърсена от

  • Химикали (олово и други видове тежки метали, остатъци от пестициди, хербициди или други химични замърсители)
  • Бактерии и микроби (микробиологично замърсяване)

  Филтърът Bi-flux® на LAICA намалява химичните замърсители, пестицидите, хербицидите и тежките метали, които могат да се съдържат в чешмяната вода. Филтър Germ-STOPTM – един филтър е достатъчен на 1000л вода. Филтърът Germ STOPTM LAICA е създаден по специална технология, която може да блокира бактериите и да премахне мътността на водата. Филтърът STOPTM LAICA за кълнове действа различно време, в зависимост от нивото на мътност на чешмяната вода. Той намалява до 99,999% от бактериите.

  Пречистената от системата вода може да се използва за

  • пиене
  • за приготвяне на бебешки храни
  • готвене
  • кани за топла вода
  • кафе машини
  • диспенсъри за вода
  • Имате ежедневно пречистена вода на температура, зададена предварително от Вас. Бързо загряване за вашият вкусен чай

  Brand

  Laica

  Качествени продукти на Италианската марка Laica LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.