Руска коса на треса

Код: ruska-kosa-na-tresa

330.00 лв.450.00 лв.

Грамаж: 100гр.

Руска коса на треса на атрактивни цени

Не се предлага в разнообразни цветове и текстури – предлагането е много ограничено. Мислете за това като за рядката стока. Всеизвестно е, че Руската коса се счита за най-добрата коса в света. Ценена е заради меката си копринена структура, естествения блясък и гъвкавостта. За това се нарича „руско злато“, тъй като 90% от тази коса е дарена от руски жени. Този тип коса може да се носи дълго време, тя не се влошава и не губи красивия си външен вид.

Когато носите свойте удължители трябва да миете главата си няколко пъти седмично със специален шампоан за коса. Маски, балсами и масла ще бъдат добро допълнение към грижите и храненето както за вашата собствена коса, така и за вашите екстеншъни. Най-добре е да се разресва с четка от естествени косъмчета. Подобно на естествената коса, удълженията не трябва да се разресват, когато са мокри или влажни – рискът от повреда се увеличава, най – добре за вашите екстеншъни ще е да изсъхнат от само себе си. Не се препоръчва силно усукване или затягане на косата с гумена лента или шноли.

Защо да изберете екстеншъни от Inna Hair Extensions

  • Превъзходно качество на косата;
  • Най – качествените удължители от 100% eстествена коса;
  • 30 дневна гаранция за всички удължители от естествена коса.

Тайната на великолепната коса е в качеството, затова ниe от Inna Hair Extensions ви предлагаме гарантирано качество естествена коса за удължаване, за да създава онзи естествен вид сякаш цялата коса е само ваша.

В днешно време е изключително лесно всяко момиче да промени мигновено своята визия. Дългата и плътната коса са много важна част от всяко момиче за да има красив виншен вид
Удължаването на коса е изключително лесен и бърз метод да се сдобиете с една прекрасна дълга коса. Независимо дали търсите малко допълнителен цвят в косите или дължина и обем, екстеншъните са на първото нещо, което бихме ви предложили. Без много усилия вие вече ще имате мечтаната коса.

Важно е да изберете правилните удължители за коса, ако искате да изглежат напълно естествени трябва да изберете правилният цвят, затова ние от Inna Hair Extensions ви предлагаме широка гама от прекрасни цветове, който да се съчетаят идеално с вашата собствена коса. Ако искате да придадете допълнителни цветове във вашате коси ние можем да ви предложим най ярките цветове за да получите един прекрасен резултат.

Какво трябва да знаете преди да закупите вашите удължители за коса?

  1. Желаната дължина – ако косата ви е прекалено къса (до раменете) , вие трябва да бъдете реалистични в избора си на дължина трябва внимателно да прецените дължината на екстеншъна, който искате да закупите. В нашият онлайн магазин ще откриете различни дължини, които варират от 45см. до 65см.
  2. Много важно да се прецени и количеството допълнителна коса което искате да поставите. Препоръчваме ви преди да пристъпите към избора си на екстеншъни да се консултирате с професионален фризьор, който може да ви ориентира към дължината и теглото което искате да закупите.
  3. Може да се консултирате и с нашите служители, които с удоволствие ще ви помогнат в избора за удължаване.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Руска коса на треса”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *