Подвижен уред за су вид готвене Laica SVC107

Код: SVC107

349.00 лв.

  Продуктите на Италианската марка LAICA се характеризират с високо качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми.

  Обади се сега: 0886 80 50 55

  Подвижен уред за су вид готвене Laica SVC107 на супер цена от PromoBG.eu

  Съвременната кулинария познава неограничен брой техники на готвене, но има една, която заслужава особено внимание. Готвенето под вакуум при ниска температура, известно по света с френския термин „sous vide“ (су вид), е сравнително нова техника, която се използва от най-добрите шеф-готвачи, заради невероятните резултати. Готвенето при ниска температура става в диапазона: 50°C – 68°C. Във вакуум се готвят често по-жилави меса, за да се разгради колагена и да се преобразува в желатин. Преди да се вакуумира, продуктът трябва да се почисти много добре. Продължителността на готвене и температурата варира от естеството на самия продукт, но температурата винаги е от 50°C до 68°C. При работата с вакуум е важно да се знае, че в момента, в който се прекратява термичната обработка, пликът трябва веднага да се потопи във вода с лед, за да се спре процесът на готвене. Приложението на готвене под вакуум е приложимо в профисионалана среда и в домашни условия. Особено подходящо е за кетеринг фирмите. Продуктите се вакуумират, оставят се за около 12 часа на температура от 58°C – 60°C, охлаждат се и непосредствено преди сервирането се затоплят, като едва след това се разопаковат.

  Характеристики на подвижен уред за су вид готвене Laica SVC107

  • Долна част изработена от висококачествена неръждема стомана.
  • Горна част представлява олекотена пластмасова конструкция.
  • Загряване на водата: от 25°C до  95°C с точност до 0,5°C.
  • Циркулация на водата: 6 -15 l/min.
  • Модерен сензорен дисплей с приятна LED светлина.
  • „Touch“ бутони за управление.
  • Показание на дисплея за избрана температура на су вид готвене.
  • Показание на дисплея за оставащо време на готвене.
  • Цифров програмируем таймер.
  • Фиксатор за закрепване към съда за готвене.
  • Елегантен дизайн и компактни размери.
  • Удобен за съхранение.
  • Лесен за употреба и почистване.
  • Здравословно и диетично готвене: ниското температурно вакуумно готвене позволява да се приготвят вкусни храни, като се използват няколко подправки
  • Цвят: черен
  • Размери: 40.4 x 13.5 x 9.2 cm – 1.37 kg
  • Мощност: 1200  W.
  • Захранване 230 V, 50 Hz.
  • Модел: SVC107
  • Тегло: 1.37 кг

  Sous Vide: вакуумно готвене при ниска температура.

  Sous Vide е лесна за употреба и прецизна система за готвене, използвана в най-добрите ресторанти, за да постига винаги перфектни резултати.

  Храните, поставени под вакуум, се потапят в контейнер, пълен с вода и се варят при ниска температура, която винаги се контролира. Резултатът е перфектно и равномерно готвене. Храната има по-добър вкус и запазва хранителните си свойства.

  Предимствата на готвенето на Sous Vide

  Винаги перфектни резултати. Сготвената храна ще бъде хомогенна и с еднаква консистенция. Благодарение на автоматичния контрол на температурата можете да готвите любимите си ястия с реални резултати като „Шеф“ готвач.

  Здравословна и универсална кухня

  Вакуумно готвене ви позволява да готвите вкусни храни, като използвате малко подправки. Сготвената по този метод храна Ви позволява да запазите хранителните свойства на съставките.

  Очаквани резултати

  Нискотемпературното вакуумно готвене Ви позволява да приготвите храната си предварително, за всеки ден или за специален повод, и да я използвате, когато е необходимо.

  Brand

  Laica

  Качествени продукти на Италианската марка Laica LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.