Опашки – Естествена коса

Код: opashki-estestvena-kosa

210.00 лв.265.00 лв.

Грамаж: 110гр.

Опашки за удължаване на коса на атрактивни цени

Прическата е синоним на мода, красивата прическа играе важна роля за декорирането на външният вид. Дългата коса винаги е била мечта на всяко момиче, но разтежът е дълъг процес и исисква много грижи и поддръжка. Дългото чакане и поддръжка са голямо изпитание за всяка дама.

За да решите този проблем Inna Hair Extensions ви предлага опашки от естествена коса. Поставянето е толкова лесно. Само за няколко минутки вие вече сте с една нова различна и неотразима визия. Изключително удобна за носене. Колко ще е прекрасно да се погледнете в огледалото и да видите промяната в себе си, дълга и гъста коса, с която може да правите всичко това което правите и с вашата собствена коса.

Защо да изберете екстеншъни от Inna Hair Extensions

  • Превъзходно качество на косата;
  • Най – качествените удължители от 100% eстествена коса;
  • 30 дневна гаранция за всички удължители от естествена коса.

Тайната на великолепната коса е в качеството, затова ниe от Inna Hair Extensions ви предлагаме гарантирано качество естествена коса за удължаване, за да създава онзи естествен вид сякаш цялата коса е само ваша.

В днешно време е изключително лесно всяко момиче да промени мигновено своята визия. Дългата и плътната коса са много важна част от всяко момиче за да има красив виншен вид
Удължаването на коса е изключително лесен и бърз метод да се сдобиете с една прекрасна дълга коса. Независимо дали търсите малко допълнителен цвят в косите или дължина и обем, екстеншъните са на първото нещо, което бихме ви предложили. Без много усилия вие вече ще имате мечтаната коса.

Важно е да изберете правилните удължители за коса, ако искате да изглежат напълно естествени трябва да изберете правилният цвят, затова ние от Inna Hair Extensions ви предлагаме широка гама от прекрасни цветове, който да се съчетаят идеално с вашата собствена коса. Ако искате да придадете допълнителни цветове във вашате коси ние можем да ви предложим най ярките цветове за да получите един прекрасен резултат.

Какво трябва да знаете преди да закупите вашите удължители за коса?

  1. Желаната дължина – ако косата ви е прекалено къса (до раменете) , вие трябва да бъдете реалистични в избора си на дължина трябва внимателно да прецените дължината на екстеншъна, който искате да закупите. В нашият онлайн магазин ще откриете различни дължини, които варират от 45см. до 65см.
  2. Много важно да се прецени и количеството допълнителна коса което искате да поставите. Препоръчваме ви преди да пристъпите към избора си на екстеншъни да се консултирате с професионален фризьор, който може да ви ориентира към дължината и теглото което искате да закупите.
  3. Може да се консултирате и с нашите служители, които с удоволствие ще ви помогнат в избора за удължаване.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Опашки – Естествена коса”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *