LAICA Dual Flo електрическа кана за подгряване на вода,1.5 Л Капацитет

Код: KJ2000W

Original price was: 146.02 лв..Current price is: 106.82 лв..

ОРИГИНАЛНА И УНИКАЛНА: DualFlo е първaта и единствена комбинирана кана и диспенсър за топла вода на пазара. За разлика от други кани за подгряване на вода, иновативният дозатор за една чаша автоматично налива желаното количество вряла вода направо в чаша, като не само предлага “hands-free” решение за приготвяне на топла напитка, но спестява енергия и намалява загубата на вода, като кипва само точното количество вода, което ви е необходимо за ползване.
АВТОМАТИЧНО ДОЗИРАНЕ НА ЕДНА ЧАША: Край на стоенето в очакване чайникът да заври. Автоматичното дозиране за една чаша на Dual Flo налива вряла вода направо във вашата чаша, така че можете да се заемете с други неща и да се върнете към вече приготвена топла напитка за по-малко от 45 секунди
СПЕСТЯВАЙТЕ ЕНЕРГИЯ И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ САМО ОТ ВОДАТА, ОТ КОЯТО СЕ НУЖДАЕТЕ: Иновативниата технология “One-cup“, предлага автомачно дозиране на една чаша, с регулируем обем на чашата и дава възможност да кипнете от 150 ml до 250 ml. Перфектен, когато имате нужда само от чай за един човек.
ГЪВКАВ РЕЖИМ НА КАНАТА: Dual Flo може да се използва и като традиционна кана – идеална за пълнене на тигани или варене в по-големи количества за цялото семейство. Предоставя ви пълна свобода да варите всичко от 150 мл до 1,5 литра.
Марка – ‎LAICA
Номер на модела – ‎KJ2001W
Размери на пакета –  ‎27 x 24.8 x 21.4 cm;
Капацитет – ‎1.5 litres
Капацитет на обема – ‎3 litres
Тегло на продукта – ‎1.65 kg
Мощност – 2.4KW
EAN 8033224608013

 

Допълнителна информация

Марка

Brand

Laica

Качествени продукти на Италианската марка Laica LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.