Комплект грижа за косата е предназначен за нормални до сухи коси, които са изгубили здравината и блясъка след различни третирания.

Ежедневната употреба на трите продукта ще направят вашата коса жизнена, мека, добре хидратирана и с блясък. Подходящо е използването на продуктите, както в домашни условия, така и в професионалните салони за красота.

Комплект грижа за косата за жени включва:

Шампоан за нормална и суха коса

Шампоан за нормална и суха коса е част от  серията за възстановяване на косата в домашни условия, която включва маска, шампоан и балсам. Възвръща естествения блясък и здравина на косата, които изчезват след различни третирания. От изключителна важност е изборът на подходящ шампоан, който да измива добре, да заздравява сухата и третираната коса. Подарете си красива коса. Бъдете ослепителна и много красива. Изключително щадящ. Подходящ и за деца над 3г.

Дълбоко подхранваща и възстановяваща маска за коса

Дълбоко подхранваща и възстановяваща маска за коса. Спомага за дълбоко хидратиране на сухата и увредена косата. Дълбоко подхранваща и възстановяваща маска за коса е част от серията за възстановяване на косата в домашни условия, която включва маска, шампоан и балсам.

Тя хидратира дълбоко косата, подхранва и възстановява. Възвръща естествения блясък и здравина на косъма , които изчезва след различни третирания. Необходимо е използването на подходяща маска, която ще нахрани косата Ви с всичко, от което тя има нужда за нейното възстановяване. Подарете си красива коса. Бъдете ослепителни и много красиви.

Балсам за мека, жизнена, бляскава и възстановена коса

Редовната употреба на балсама спомага за дълбоко хидратиране на косата, лесно разресване и заздравяване на косъма. Балсам за мека, жизнена, бляскава и възстановена коса е подходящ за нормални към сухи коси. С него завършва терапията за възстановяване на косата в домашни условия, която включва маска, шампоан и балсам.

Хидратира, подхранва и възстановява третираната и суха коса. Възвръща естествения блясък и здравина. С редовното третиране на косата блясъкът на косъма изчезва. Изборът на подходящ балсам, който да хидратира добре и да заздравява косъма е от изключителна важност.

Съставките на балсамът VH by Vladislava се отразяват ползотворното върху косъма и създават блясък и здравина. Подарете си красива коса. Бъдете ослепителни и много красиви. Подходящ и за деца над 3г.

Продуктите са:

 • без парабени;
 • без сулфати;
 • без силикон;

Начин на употреба на Дълбоко подхранваща и възстановяваща маска за коса:

 • Нанесете на влажна коса преди шампоан;
 • Оставете да подейства 3-5 мин и изплакнете обилно с вода;
 • При допир с очите изплакнете обилно с вода.

Начин на употреба на Шампоан за нормална и суха коса

 • Нанесете на влажна коса и нежно масажирайте;
 • Изплакнете обилно с вода;
 • При допир с очите изплакнете обилно с вода.

Начин на употреба на Балсам за мека, жизнена, бляскава и възстановена коса

 • Нанесете по цялата дължина на косата;
 • Оставете да подейства за около минута и изплакнете обилно с вода.

Подарете си цялостна грижа за вашата коса с козметичните продукти на VH by Vladislava.

Продуктите са произведени в България, с натурални съставки и луксозен парфюм и може да се използват за професионална и домашна грижа за косата. Произведен за: „Владислава Козметикс“ ЕООД Последвайте ни в InstagramFacebook и YouTube – @VH by Vladislava.

Допълнителна информация

Тегло 0.9 кг

Brand

VH by Vladislava

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комплект грижа за косата за жени”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *