Кичури с кератин

Код: kichuri-s-keratin

46.00 лв.66.00 лв.

Количество: 20бр.

Грамаж:

 • 45см. – 13гр.
 • 55см. – 14 гр.
 • 60см. – 15 гр.

Кичури с кератин от естествена коса на атрактивни цени

Кичурите с кератин се поставят с помоща на нагревателни клещи, който безопасно разтопяват кератиновата част върху вашата собствена коса.  За да изглеждат естествено и красиви препоръчително е да се прави поддръжка на около 4-5 месеца. Процедурата за удължаване и сгъстяване с кичури кератин е напълно безвредна за вашата собствена коса.

Съдържание: 20бр.

Препоръчително количество кичури с кератин за вашата коса

 • Леко сгъстяване – 5-6 опаковки;
 • Удължаване и сгъстяване на средна коса – 7-8 опаковки;
 • Удължаване и сгъстяване на тънка коса – 9-10 опаковки.

Защо да изберете екстеншъни от Inna Hair Extensions

 • Превъзходно качество на косата;
 • Най – качествените удължители от 100% eстествена коса;
 • 30 дневна гаранция за всички удължители от естествена коса.

Тайната на великолепната коса е в качеството, затова ниe от Inna Hair Extensions ви предлагаме гарантирано качество естествена коса за удължаване, за да създава онзи естествен вид сякаш цялата коса е само ваша.

В днешно време е изключително лесно всяко момиче да промени мигновено своята визия. Дългата и плътната коса са много важна част от всяко момиче за да има красив виншен вид
Удължаването на коса е изключително лесен и бърз метод да се сдобиете с една прекрасна дълга коса. Независимо дали търсите малко допълнителен цвят в косите или дължина и обем, екстеншъните са на първото нещо, което бихме ви предложили. Без много усилия вие вече ще имате мечтаната коса.

Важно е да изберете правилните удължители за коса, ако искате да изглежат напълно естествени трябва да изберете правилният цвят, затова ние от Inna Hair Extensions ви предлагаме широка гама от прекрасни цветове, който да се съчетаят идеално с вашата собствена коса. Ако искате да придадете допълнителни цветове във вашате коси ние можем да ви предложим най ярките цветове за да получите един прекрасен резултат.

Какво трябва да знаете преди да закупите вашите удължители за коса?

 1. Желаната дължина – ако косата ви е прекалено къса (до раменете) , вие трябва да бъдете реалистични в избора си на дължина трябва внимателно да прецените дължината на екстеншъна, който искате да закупите. В нашият онлайн магазин ще откриете различни дължини, които варират от 45см. до 65см.
 2. Много важно да се прецени и количеството допълнителна коса което искате да поставите. Препоръчваме ви преди да пристъпите към избора си на екстеншъни да се консултирате с професионален фризьор, който може да ви ориентира към дължината и теглото което искате да закупите.
 3. Може да се консултирате и с нашите служители, които с удоволствие ще ви помогнат в избора за удължаване.

Следвайте ни в социалните мрежи: Facebook и Instagram

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кичури с кератин”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *