Керамична микровълнова фурна Caso 3371 MCG30 Ceramic chef

Код: CAS.3371

539.00 лв.

Керамична микровълнова фурна Caso 3371 MCG30 Ceramic chef

Керамична микровълнова фурна Caso 3371 MCG30 Ceramic chef

Характеристики, функции и предимства

Без въртяща плоча: практична плоча с голяма площ, която нагрява ястието равномерно. Подходящ за използване с керамични чинии и касероли.Зоната за готвене е с голяма площ от 35 х 33 см, височина 19 см и LED осветление.

Практична грил-решетка: благодарение на гумените крачета, решетката може да се използва и като второ ниво за микровълновата функция. Две нива за готвене и затопляне на 2 ястия едновременно.

Функция – фурна (печка): до 200 ° C , с горещ въздух като във фурна за печене, но в малка,компактна микровълнова печка. Двете възможности за печене и готвене с рециркулация правят този уред практична алтернатива на фурната.

Полезни програми за готвене: работата и настройката са удобни и лесни. 9 програми за готвене и 6 комбинирани програми, които комбинират микровълнова печка, горещ въздух и грил.

Лесно почистване: корпус от висококачествена неръждаема стомана и основа от керамика, осигуряват бързо, лесно и безпроблемно почистване на микровълновия уред.

Характеристики, функции, предимства на Caso MCG30:

 • Цвят – сребърен
 • Материал: неръждаема стомана, стъкло и керамика
 • Контрол на настройките: чрез регулаторни бутони
 • Размери на продукта: 54 x 50 x 31 см;
 • Тегло – 16,2 килограма
 • Каталожен номер: 3371
 • Капацитет: 30 литра
 • Годишно потребление на енергия: 1 киловат час за 1 година
 • Мощност: 900 W
 • 900W микровълнова, 1100W грил, 2100W конвекция

Специални функции: автоматичен таймер, функция грил, автоматични програми, микровълнова функция, бърз старт, функция горещ въздух, печене, готвене, грил, осветление на фурната, функция печене с горещ въздух, автоматично размразяване;

Предимства: модерен дизайн, малка, спестява пространство, икономична (с малък разход на енергия), практична, плоска керамична основа (без необходимост от въртене на плочата).

 • Гаранция: 24 месеца

Този уред има изчистен дизайн и висококачествена изработка на всеки компонент, част от специалната дизайнерска серия уреди на немската марка CASO. Уредът е лесен за почистване и поддръжка. Може да се използва с керамични съдове, като чинии, касероли и керамични тави. Керамичната основа предоставя много по-голяма площ за готвене, в сравнение с конвенционалните микровълнови печки с въртяща се, стъклена плоча. Микровълновият рефлектор разпределя микровълните равномерно, така че ястието да се сготви равномерно от всички страни. Решетката, включена в комплекта позволява готвене на две нива.Функцията печене с горещ въздух осигурява пълно и равномерно изпичане на ястието в дълбочина, за да постигнете равномерни и перфектни резултати.

Ако по време на работа на микровълновата печка се чуват необичайни шумове е възможно храната да е покрита с алуминиево фолио. Моля, отстранете алуминиевото фолио, за да не повредите уреда. Необичайният шум може да се дължи и на факта, че съдовете за готвене съдържат метал и в пространството за готвене се генерират искри. Моля, уверете се, че използвате правилните съдове в микровълновата печка, за да не се получат наранявания и повреда на уреда.

EAN 4038437033717

Brand

Caso

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Керамична микровълнова фурна Caso 3371 MCG30 Ceramic chef”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *