Кана за филтриране на вода Laica CARMEN White-Mint Avio J35EC

Код: J35EC

36.00 лв. 30.00 лв.

Продуктите на Италианската марка LAICA се характеризират с високо качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми.

Обади се сега: 0886 80 50 55

Кана за филтриране на вода Laica CARMEN White-Mint Avio J35EC на супер цена от PromoBG.eu

Кана за филтриране на вода Laica CARMEN White-Mint Avio J35EC, за здрав дух и здраво тяло. Ангажиментът на Laica е да допринесе за благополучие и здравословен живот във всеки дом. Марката предлага качествени продукти, които могат да ви помогнат много, за да се насладите на ежедневието заедно любимите хора.

Характеристики на кана за филтриране на вода Laica Laica CARMEN White-Mint Avio J35EC

  • Размери: 27,6 x 27,4 x 9,4
  • Тегло:1кг
  • Капацитет: 2.3л
  • Капацитет на филтриране: 1.2л
  • Индикатор за филтър eco-friendly без батерия
  • Може да се слага на вратата на хладилник
  • Произведени в Италия и италиански дизайн

Как се извършва филтрирането на вода

Благодарение на многогодишния опит на Laica в областта на филтрацията, днес са необходими само няколко прости стъпки за оптимизиране на вкуса на питейната вода у дома.  Просто напълнете каната с чешмяна вода и изчакайте няколко минути, за да премине през филтърната касета. Филтърът на Laica може да се използва в период от един месец за около 150 литра вода, след което трябва да бъде сменен, за да имате винаги приятен вкус на вода на масата.

Отличният Laica филтър bi-flux® 

Laica филтриращите кани използват филтърната система за двуфазен поток.

Използвайки bi-flux®  филтър на Laica, системата оптимизира вкуса на водата и намалява всички възможни нежелани вещества. Всички Laica филтри са изработени в Италия и са съставени от активни въглеводороди и йонообменни смоли. Активираните въглероди спомагат за намаляване на хлора и производните му. Йонообменните смоли улавят и намаляват тежки метали, ако евентуално са налични в чешмяната вода.