Кана за филтриране на вода Laica CARMEN White-Blue Avio J35EB

Код: J35EB

36.00 лв.

Продуктите на Италианската марка LAICA се характеризират с високо качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми.

Обади се сега: 0886 80 50 55

  Задай въпрос

Кана за филтриране на вода Laica CARMEN White-Blue Avio J35EB на супер цена от PromoBG.eu

Кана за филтриране на вода Laica CARMEN White-Blue Avio, за здрав дух и здраво тяло. Ангажиментът на Laica е да допринесе за благополучие и здравословен живот във всеки дом. Марката предлага качествени продукти, които могат да ви помогнат много, за да се насладите на ежедневието заедно любимите хора. Благодарение на многогодишния опит на Laica в областта на филтрацията, днес са необходими само няколко прости стъпки за оптимизиране на вкуса на питейната вода у дома. Просто напълнете каната с чешмяна вода и изчакайте няколко минути, за да премине през филтърната касета. Филтърът на Laica може да се използва в период от един месец за около 150 литра вода, след което трябва да бъде сменен, за да имате винаги приятен вкус на вода на масата. Произведени в Италия и италиански дизайн

Характеристики на Кана за филтриране на вода Laica CARMEN White-Blue Avio J35EB

  • Размери:27,6 x 27,4 x 9,4
  • Тегло:1кг
  • Капацитет: 2.3л
  • Капацитет на филтриране: 1.2л
  • Индикатор за филтър eco-friendly без батерия
  • Може да се слага на вратата на хладилник

Как се извършва филтрирането на вода?

Отличният Laica филтър bi-flux®

Laica филтриращите кани използват филтърната система за двуфазен поток.

Използвайки bi-flux®  филтър на Laica, системата оптимизира вкуса на водата и намалява всички възможни нежелани вещества.  Всички Laica филтри са изработени в Италия и са съставени от активни въглеводороди и йонообменни смоли.  Активираните въглероди спомагат за намаляване на хлора и производните му. Йонообменните смоли улавят и намаляват тежки метали, ако евентуално са налични в чешмяната вода.

Филтри: bi-flux® предлагат се опционално в комплекти

No more offers for this product!

General Enquiries

There are no enquiries yet.