Кана за филтриране на вода Laica Prime Line Elegance J51-CB

Код: J51CB02

49.00 лв.

Продуктите на Италианската марка LAICA се характеризират с високо качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми.

Обади се сега: 0886 80 50 55

Кана за филтриране на вода Laica Prime Line Elegance J51-CB на супер цена от PromoBG.eu

Кана за филтриране на вода Laica Prime Line Elegance J51-CB за здрав дух и здраво тяло. Ангажиментът на Laica е да допринесе за благополучие и здравословен живот във всеки дом. Марката предлага качествени продукти, които могат да ви помогнат много, за да се насладите на ежедневието заедно  с любимите Ви хора.

Характеристики на Кана за филтриране на вода Laica Prime Line Elegance J51-CB

  • Размери:26,5 x 10,2 x 26,4
  • Тегло: 1.08
  • Капацитет: 3л
  • Капацитет на филтриране: 2л
  • Цифров индикатор за филтър
  • Филтрираща кана с устройство за автоматично напълване
  • Произведени в Италия и италиански дизайн
  • Лесна за почистване

Каната Laica е уред, предназначен за третиране на питейна вода. Каната филтрира питейната вода от мрежата благодарение на пълнител, който подобрява вкуса на водата, като по този начин намалява нежеланите вещества, които евентуално са налични във водата. Всички филтърни пълнители Laica са произведени в Италия и винаги са подложени на процес на стерилизация.

Питейната вода може да бъде замърсена от:

  • Химикали (олово и други видове тежки метали, остатъци от пестициди, хербициди или други химични замърсители)
  • Бактерии и микроби (микробиологично замърсяване)

Как се извършва филтрирането на вода?

Благодарение на многогодишния опит на Laica в областта на филтрацията, днес са необходими само няколко прости стъпки за оптимизиране на вкуса на питейната вода у дома. Просто напълнете каната с чешмяна вода и изчакайте няколко минути, за да премине през филтърната касета. Филтърът на Laica може да се използва в период от един месец за около 150 литра вода, след което трябва да бъде сменен, за да имате винаги приятен вкус на вода на масата.

Laica филтриращите кани използват филтърната система за двуфазен поток.

Използвайки bi-flux® филтър на Laica, системата оптимизира вкуса на водата и намалява всички възможни нежелани вещества. Всички Laica филтри са изработени в Италия и са съставени от активни въглеводороди и йонообменни смоли. Активираните въглероди спомагат за намаляване на хлора и производните му. Йонообменните смоли улавят и намаляват тежки метали, ако евентуално са налични в чешмяната вода.

Филтри: bi-flux® предлагат се опционално в комплекти: