Jean Paul Gaultier Le Male Essence парфюм за мъже без опаковка EDP

Код: 125 ml

119.99 лв. 88.00 лв.

Предлаган от
0 out of 5

Jean Paul Gaultier Le Male Essence парфюм за мъже без опаковка EDP на супер цена от parfium.bg

Описание на продукта Изтънчено и мъжествено ухание, представено на парфюмните почитатели през 2016 година. Той е нова, модерна и деликатна интерпретация на оригинала и е представен в концентрация Eau dе Parfum. Очарователният ароматен състав е създаден от …

Jean Paul Gaultier Le Male Essence парфюм за мъже без опаковка EDP на супер цена от parfium.bg

Описание на продукта Изтънчено и мъжествено ухание, представено на парфюмните почитатели през 2016 година. Той е нова, модерна и деликатна интерпретация на оригинала и е представен в концентрация Eau dе Parfum. Очарователният ароматен състав е създаден от …

Brand

Jean Paul Gaultier

No more offers for this product!

Условия за доставка

Безплатна Доставка над 50лв

Защо да пазарувате от нас

Изберете една от изброените по-долу причини и станете един от хилядите ни доволни клиенти, щастливи с покупката си от Parfium.bg!

Разнообразие от над 7 000 продукта

При нас може да намерите богата палитра аромати - от класически парфюми до парфюмите на известните звезди днес. Разнообразието от парфюмни и тоалетни води, подаръчни комплекти, боди продукти и козметика е разделено в отделни категории с лесна и удобна навигация. Погрижили сме се поръчката онлайн да е максимално опростена, бърза и удобна за вас, така че да не губите ценно време, а просто да се наслаждавате от покупката и да изберете най-доброто.

Винаги актуални промоции и акции

В категориите Промоции % и Акция % можете да откриете парфюми и подаръчни комплекти на изключително атрактивни цени. Тези два раздела в сайта се обновяват и допълват ежедневно.

Бърза и безплатна доставка

Доставяме поръчаните от вас продукти в максимално кратък срок в цялата страна и с безплатна доставка при поръчка над 50 лева. В най-честия случай получавате пратката още на следващия ден, а на адрес в София пратката може да пристигне дори и до 90 минути.

Често обновяване на цените

Стремим се ежедневно да актуализираме цените си, за да бъдем конкурентни на всички останали онлайн търговци на пазара.

Бърза и лесна поръчка

Можете да поръчате чрез поръчка без регистрация, а през деня също и чрез отворения ни чат или по телефона.

Професионална консултация

На 0888 2 4444 3 или през чат линията в работното ни време можете да получите професионален съвет при избора ви за подарък за вашия любим човек или приятел. Също така неизменно можете да се посъветвате за подходящия аромат или да попитате за повече информация относно състава и начина на употреба на определен парфюм или козметичен продукт.

Връщане в 14-дневен срок

Parfium.BG гарантира правото закупена онлайн стока да бъде върната в рамките на 14 дни от нейното получаване, както и всички останали потребителски права на клиента, определени със закон!

•  Проверка на закупените продукти, преди да платите

Опцията „Преглед на пратката“ е разрешена за всички закупени от Parfium.BG продукти. Можете да отворите пратката, за да проверите нейното съдържание, но не и да разопаковате и тествате парфюма преди плащането.•  Получаване "до поискване" в офис За ваше улеснение, поръчаните от вас стоки могат да бъдат доставени до посочен от вас офис на Еконт, за да ги вземете в удобно за вас време.

Условия за връщане на суми

ПОЛИТИКА ЗА ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ, ЗАКУПЕНИ ОНЛАЙН НА PARFIUM.BG

1. Право на отказ Законодателството на Република България изрично урежда правото на купувача (ФЛ ) да върне закупената стока, без задължение да посочва причините за връщането. Това право може да бъде упражнено в 14 – дневен срок от получаване на поръчания продукт.
2. Условия за връщане на закупения продукт Условията са посочени кумулативно ( нужно е да са налице всички изброени, за да се упражни съответното право ): ► спазване на срока, посочен в т. 1; ► уведомяване на продавача по имейл на office@parfium.bg с приложен попълнен формуляр за отказ от поръчка; ► съхраняване на продукта в първоначалното му състояние към момента на получаване; ► връщане на продукта, придружен с касова бележка/ фактура; ► заплащане на транспортните разходи от купувача за връщане на продукта, посочвайки следния адрес: гр. София, ул, „ Иван Вазов“ 22, партер; ► не се приемат продукти върнати на място;
3. Възстановяване на сумата При спазването на условията за връщане на закупената стока parfium.bg възстановява в пълен размер сумата, заплатена при покупка на стоката, включително и транспортните разходи направени от потребителя, за да може да я получи до посочения от него адрес ( ако такива са били начислени и само до размера на стойността на стандартната доставка). Сумата се възстановява в рамките на 14 дни , считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ на основание чл. 52 ЗЗП. Възстановяване на сумата се извършва след получаване обратно на стоката от parfium.bg или след като купувачът представи доказателство за изпращането на продукта. Независимо дали е направена поръчката на стоката през нашия сайт или на място в шоурума ни, сумата се възстановява единствено по банков път на посочена от потребителя банкова сметка.
4. Особени случаи ► Възможно е връщане на всеки един закупен артикул от нашият магазин. Изключение правят само продукти, които поради хигиенни съображения е невъзможно да бъдат върнати (например отворени козметични и други продукти, които влизат в пряк контакт с кожата). Подаръчни комплекти съдържащи парфюм и продукт или продукти за тяло също не подлежат на връщане поради същите хигиенни изисквания съобразно наредбата на РЗИ. ► Съгласно Българското законодателство, клиентът е отговорен за понижаване стойността на закупения продукт. Продукт с нарушена опаковка, липса на целофан, холограмен стикер подлежи на преоценка. Продукт в транспортна опаковка (парфюм без опаковка), при който се установява че е тестван, подлежи на преоценка. В такъв случай, ние си запазваме правото да възстановим част от сумата на продукта, която е до 70% от стойността на покупката.
5. Пратки, повредени при транспорта Задължение на получателя на пратката е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Parfium.bg застрахова за своя сметка изпратените пратки до размера на обявената стойност на съдържанието. Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, като това се отбелязва със забележка в товарителницата и с попълнен на място констативен протокол в два екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът или получателят на пратката е длъжен да изиска копие от протокола, след което да се свърже с представител на Parfium.bg за завеждане на рекламацията. Parfium.bg се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.

Cancellation / Return / Exchange Policy

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Право на отказ

Всеки потребител (физическо лице) има право да върне закупените от него една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им, без да посочва причина за връщането. За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате недвусмислено за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите и-мейл на office@parfium.bg или използвате стандартния формуляр за отказ от покупка. Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки, тяхното качество и безопасност и във вида, в който ги е получил, до момента на тяхното връщане при parfium.bg.

Връщане на стока

Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка, да не е употребявана или изпробвана и да не е нарушен нейният търговски вид. Оригиналната опаковка на производителя (включително и целофанът, ако има такъв) не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по друг начин. Върнатата стока трябва да е придружена с всички съпътстващи я документи - касова бележка и/или фактура и др. Транспортните разходи по връщане на стоката от клиента към parfium.bg са за сметка на клиента, като негово право е да избере дали да я донесе лично в нашия шоурум или да я изпрати по куриер. Адресът на шоурума е посочен в раздел За контакти.

Възстановяване на сумата

При спазването на критериите за връщане на стока, parfium.bg възстановява в пълен размер сумите, получени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива и само до размера на стойността на стандартната доставка). Сумата се възстановява не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ по реда описан в точка 6.1 по-горе и съгласно чл. 52 от ЗЗП. Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка или чрез същото платежно средство, използвано при първоначалната транзакция. Ние можем да откажем възстановяване, докато не получим продуктите обратно или докато не представите доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.
Важно! При върната стока с нарушен търговски вид или в състояние, което не ни позволява да я продадем отново, си запазваме правото да предоставим само частична компенсация до 70% от цената, на която е била закупена стоката. За нарушен търговски вид се счита разкъсан или отстранен целофан, разлепени етикети или холограмни стикери, нарушена или липсваща част от опаковката и съдържанието на продукта.

Пратки повредени при транспорта

Parfium.bg застрахова за своя сметка изпратените пратки до размера на обявената стойност на съдържанието.
Важно! Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането.
Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, като това се отбелязва със забележка в товарителницата и с попълнен на място констативен протокол в два екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът, или получателят на пратката, е длъжен да изиска копие от протокола, след което да се свърже с представител на Parfium.bg за завеждане на рекламацията. Parfium.bg се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.