Healthy Colon

Код: 2681

98.00 лв.

Предлаган от
0 out of 5

Healthy Colon е диетичен хранителен продукт с фибри, произведен само от натурални съставки. Healthy Colon поддържа нормална чревна функция и предизвиква чувство на ситост. Основата на продукта са диетични фибри – вид въглехидрати, които се абсорбират от чревната флора, а не от храносмилателните ензими.

Изберете Healthy Colon, ако:

  • желаете да отслабнете естествено и здравословно;
  • желаете да нормализирате функцията на червата;
  • желаете да поддържате нормални нива на холестерол в кръвта!

Ползите от Healthy Colon:

  • когато се комбинира с диета с ниска енергийна плътност, глюкомананът спомага за намаляване на теглото (ако се следва диета с ниска енергийна плътност, се наблюдава положителен ефект, когато 3 порции, съдържащи 1 g глюкоманан, се консумират на ден преди хранене заедно с 1-2 чаши вода;
  • глюкомананът спомага за поддържането на нормални нива на холестерол в кръвта (положителен ефект се наблюдава, когато се консумират 4 g глюкоманан на ден);
  • зърнените влакна от ечемик помагат за увеличаване на фекалната маса (което е важно в случай на запек). Ефектите на хранителните вещества са научно доказани и одобрени от Европейската комисия (EFSA).

Как действа Healthy Colon?

Натъралните фибри набъбват в тялото и когато техният обем се увеличи, се предизвиква чувство на ситост. В резултат на това всеки ден ядете по-малко храна и по-малко калории, отслабвате напълно здравословно и тялото ви получава адекватен прием на диетични фибри!

Тегло: 400 g

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Healthy Colon”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No more offers for this product!