Graef 2 в 1 машина за сладолед IM700

Код: GRA.IM700EU

Original price was: 910.42 лв..Current price is: 773.22 лв..

Категория:

Graef 2 в 1 машина за сладолед, IM700, функция за приготвяне на кисело мляко, четири програми, капацитет 2 л, автоматично охлаждане, регулируемо време за приготвяне, сензорен дисплей, включени аксесоари, подвижен съд, неръждаема стомана/черен

Неизвестно изображение

Искате ли да се насладите на деликатеси, приготвени в уюта на вашия дом? Уредът за сладолед IM 700 от Graef ще ви помогне да се насладите на сладолед през лятото и на кремообразно кисело мляко за цялото семейство през зимата. Сензорният екран и корпусът от неръждаема стомана правят професионалната машина за сладолед и кисело мляко практичен и издръжлив помощник. Модерният и минималистичен дизайн прави машината за сладолед и кисело мляко Graef лесно интегрирана във вселената на всеки дом.

Неизвестно изображение

Уредът за сладолед и кисело мляко отговаря на високия стандарт за качество, характерен за продуктите Graef. С ефективното охлаждане на 180 W компресор, който работи в модерния корпус от висококачествена неръждаема стомана на машината за сладолед, плодовете бързо се превръщат в сладолед, сорбе или кисело мляко. Благодарение на вградения таймер и защитното спиране на двигателя, този страхотен кухненски помощник ще задоволи вашите желания вместо вас, след като се напълни и включи.

Неизвестно изображение

Специална функция, която отличава уреда за сладолед IM700 от другите подобни уреди на пазара, е функцията за приготвяне на кисело мляко, оборудвана с опция за нагряване. Уредът осигурява постоянна температура от 40 градуса по Целзий, необходима за приготвянето на кисело мляко. Тази опция прави устройството универсално и полезно за цялото семейство през всеки сезон.

Неизвестно изображениеНеизвестно изображение

Компресорът, който работи в диапазон от -18 до -35 градуса по Целзий, е вграден в здрав корпус. За да получите сладоледа на мечтите си, уредът предлага две програми за приготвяне на сладолед и още три полезни функции. С технологията Cream Control можете да изберете желаната консистенция на сладоледа – мек, средно твърд или твърд. Благодарение на програмите за предварително охлаждане, автоматично охлаждане и разбъркване можете да приготвите сладолед и любимото си кисело мляко за по-кратко време, без това да повлияе негативно на консистенцията и вкуса.

Неизвестно изображение

За да се насладите на лесна и удобна употреба, заедно с машината за сладолед ще получите мерителна чаша и удобна лъжица за сладолед за безопасна употреба без бъркотия.Машината за лед GRAEF IM 700 предлага готино удоволствие за цялото семейство.

Неизвестно изображениеНеизвестно изображение


Характеристики :

Вместимост: 2л
Корпус от висококачествена неръждаема стомана
Купа от неръждаема стомана, подвижна
4 програми: функция за сладолед / функция за кисело мляко / функция за смесване / функция (пред)охлаждане
Регулируемо време на работа:
– сладолед: до 90 мин
– кисело мляко: до 24 часа
– функция за предварително охлаждане: до 60 мин
– смесителна функция: до 60 мин.
Диапазон на охлаждане: -18°C и -35°C
Функция за автоматично охлаждане след всяко приготвяне (до 120 мин.)
Три вида консистенция на сладолед ( мек, среден и плътен )
Функция за поддържане на оптималната температура за приготвяне на кисело мляко под 40℃
Прозрачен капак с аксесоар за пълнене
Сензорен дисплей
Звуков сигнал за завършване
Мощност: 180 W
Аксесоари: лъжица за сладолед, аксесоар за измерване
Размери: 27,2 x 31,5 x 36,5 cm (Ш x В x Д)
Материал: неръждаема стомана, пластмаса

EAN:4001627027216

Допълнителна информация

Марка

Brand

Graef