Филтрираща кана за вода Laica MikroPLASTIK-STOP TM

Код: UFSBE02

99.00 лв.

  Продуктите на Италианската марка LAICA се характеризират с високо качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми.

  Обади се сега: 0886 80 50 55

  Филтрираща кана за вода Laica MikroPLASTIK-STOP TM на супер цена от PromoBG.eu

  MikroPLASTIK-STOP TM е произведен в Италия от LAICA SpA, италианската специализирана компания за ултрафилтрация. С над 100 патента, подадени за филтриращи устройства, LAICA произвежда и изнася, повече от 30 години, безопасни и ефективни системи за филтриране на чешмяна вода, в целия свят. Опитът и качеството на марката се отразяват в иновативения продукт, първи по рода си, предназначен да внесе безопасност и отлично качество на питейната вода във вашия дом. Да кажем СТОП на микропластмасата с LAICA

  Пакет от Филтрираща кана за вода Laica MikroPLASTIK-STOP TM

  • Произведени в Италия и италиански дизайн
  • Капацитет: 3л
  • Капацитет на филтриране:2л
  • включени филтри
  • Bi-flux® филтър – 3броя
  • MikroPLASTIK-STOP TM – 1 брой
  • BPA free

  LAICA, експерт в ултрафилтрацията.

  Тестове, проведени от акредитирани независими лаборатории:

  Ефективността на филтъра MikroPLASTIK-STOPTM е тествана от акредитирани независими лаборатории в Италия и от лабораторията Wessling GmbH в Германия, и е доказано, че филтрира повече от 99,5% от микропластмасовите частици с размери 0,1 µм или по-големи, които могат да бъдат открити в чешмяната вода.

  За микрочастици с размери 1 µм или повече, процентът на филтриране достига 99,99%.

  Ние проверяваме изцяло качеството на нашите продукти, за да осигурим, на Вас и Вашето семейство, пълно спокойствие и здравословни дни.

  Кана MikroPLASTIK-STOP TM

  Два филтъра, една кана, нула пластмасови частици във водата, която пиете. Филтърът Bi-flux® се допълва от втори филтър, направен от много фина специална мрежа: MikroPLASTIK STOP TM. Благодарение на иновативната модулна система на нашата кана с  MikroPLASTIK-STOP TM, можете да се наслаждавате на трапезна вода без микропластмаса, всеки ден.

  С LAICA не може да бъде по-лесно да се насладите на спокойствието, което заслужавате.

  Как работи системата?

  1-Вода от водопроводната мрежа

  Водата от чешмата понякога е замърсена със замърсители и малки частици, като микропластмасата.

  2-Bi-flux® филтър

  Този филтър намалява количеството на химически замърсители, пестициди, хербициди и тежки метали, които могат да бъдат открити във водата от водопроводната мрежа.

  3-MikroPLASTIK-STOP TM

  Този филтър е създаден по специална технология: фината мрежа на филтъра премахва най-малките частици, като микропластмасата.

  4-Филтрирана трапезна вода

  Насладете се на пълно спокойствие.

  MikroPLASTIK-STOP ™ с Еко-опаковка

  Laica представя иновативни опаковки с ниско отрицателно въздействие върху околната среда. Опаковъчните материали на иновативната кана за MikroPLASTIK-STOP ™ са внимателно, подбрани още от фазата на първоначално проектиране, за да се осигури възможно най-ниско отрицателно въздействие върху околната среда.

  Целият продукт, от картонената кутия и напълно разградимите торбички, използвани за пакетиране на компонентите на каната до илюстрованите брошури, са изработени от 100% рециклируеми материали.

  LAICA SpA работи всеки ден, за да намали въздействието на опаковките върху околната среда, като прилага в производството си екологично-отговорни и етични практики.

  Донесете безопасност и благополучие във Вашия дом!

  Благодарение на каната за филтриране MikroPLASTIK-STOP, Вие и вашето семейство можете спокойно да се насладите на качествена, трапезна, чешмяна вода в уюта на собствения си дом.

  Филтърът MikroPLASTIK-STOP ™ ще премахне всички суспендирани частици, включително микропластмаса, които се съдържат във чешмяната вода *.

  Филтърът Bi-flux® намалява твърдостта на водата, запазвайки минералните соли, от които се нуждае тялото.

  Тествана от независими лаборатории в Германия и Италия, специалната система за двойно-степенно филтриране от следващо поколение премахва 99,99% от цялата микропластмаса **.

  LAICA винаги е предлагала иновативни и надеждни продукти, които позволяват да се наслаждавате на уюта на Вашия дом с любимите си хора.

  * Не всичката чешмяна вода съдържа микропластмаса. Свържете се с вашия доставчик на вода за повече информация.

  ** Филтърът MikroPLASTIK-STOP ™ премахва повече от 99,5% от микропластмасата с диаметър ≥ 0,1 μм, която може да бъде открита във водата от чешмата. Премахва ≥ 99,99% от частиците ≥ 1 μм.

  Brand

  Laica

  Качествени продукти на Италианската марка Laica LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.