Филтри Laica Biflux за кана за филтриране на вода в комплект от 2 бр

Код: F2M2B2ES150

24.00 лв.

  Продуктите на Италианската марка LAICA се характеризират с високо качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми.

  Обади се сега: 0886 80 50 55

  Филтри Laica Biflux за кана за филтриране на вода в комплект от 2 бр на супер цена от PromoBG.eu

  Филтри Laica Biflux за кана за филтриране на вода в комплект от 2 бр. Laica филтриращите кани използват филтърната система за двуфазен поток. Използвайки bi-flux®  филтър на Laica, системата оптимизира вкуса на водата и намалява всички възможни нежелани вещества. Всички Laica филтри са изработени в Италия и са съставени от активни въглеводороди и йонообменни смоли. Активираните въглероди спомагат за намаляване на хлора и производните му. Йонообменните смоли улавят и намаляват тежки метали, ако евентуално са налични в чешмяната вода.

  Филтрите Bi-Flux са резултат от най-модерните технологии, разработени от Laica. Те имат богат, най-13-годишен опит в областта, патентоват решенията си и разполагат със съвременни технологии, които са символ на сертифициране, качество и професионализъм.

  Филтрите за вода Laica BiFlux намаляват съдържанието на хлор, тежки метали, някои пестиди и хербициди, които може да се съдържат в чешмяната вода. Пречиствайки водата от тези съединения, тя става много по-здравословна за пиене.

  Един филтър Laica BiFlux има приблизителен капацитет от 150 литра вода на месец. С филтриращата кана за вода Laica спестявате разходите, които бихте дали за бутилирана минерална вода.

  Защо е полезно да филтрираме питейната вода?

  Въпреки, че водата от чешмата е питейна, тя може да съдържа нежелани субстанции, които се отразяват на цвета, вкуса и мириса на водата. Филтърът премахва тези частици и значително подобрява качеството на водата, с която готвите или пиете всеки ден.

  Филтърът Bi-Flux е индивидуално стерилизиран за поддържане хигиената на най-високо ниво. Той е изграден от изцяло нетоксични материали и е лесен за поставяне и смяна.

  Филтърът Bi-Flux прочиства водата в 5 етапа:

  1. Префилтрация – елиминира по-големите частици и замърсяванията
  2. Йоннообменна смола – премахва нежеланите субстанции като тежките метали
  3. Филтър от активен въглен – някои пестициди се редуцират, което подобрява вкуса и мириса на водата
  4. Изключително фин филтър – улавя и най-малките частици
  5. Пост филтриране – последно филтриране преди водата да е готова за пиене

  Важни характеристики на Филтри Laica Biflux за кана за филтриране на вода:

  • Капацитет на филтриране – 120 – 150л до 60 дни
  • Съвместимост: Кани за филтриране на вода Laica
  • Намалява някои тежки метали
  • Намалява някои пестициди
  • Намалява някои хербициди
  • намаляване на хлора и производните му.

  Важни съвети:

  • Филтърът подобрява качеството на водата, която задължително трябва да бъде питейна и безопасна от микробиологично замърсяване (обърнете се към съответните органи във вашия район)
  • Сменете филтърната касета BIFLUX на всеки 120 литра / 60 дни филтриране (тези стойности гарантират максимална ефективност и безопасност при използване продукта).
  • Филтърната система Laica осигурява ефективна бактериологична защита благодарение на включените сребърни йони. Освобождаването на сребърни йони от филтъра при филтриране се осъществява е в съответствие с насоките, определени от Световната здравна организация (СЗО).
  • Филтърната система може леко да увеличи съдържанието на натриеви йони след филтриране

  Brand

  Laica

  Качествени продукти на Италианската марка Laica LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.