Естествена коса на Стикери

Код: estestvena-kosa-stikeri

74.00 лв.96.00 лв.

Количество: 10 бр. (единични)

Грамаж:

  • 45см. – 22гр.
  • 55см. – 25гр.
  • 60см. – 28гр.

Естествена коса на стикери на атрактивни цени

Косата на стикери разполага с изключително здрав и мек накрайник. Стикерите прилепват плътно за вашата коса и са почти незабележими, подходящи за слаба и силно изтощена коса. Препоръчителна поддръжка на 2/3 месеца. Поддръжката е бърза и лесна, нужно е само да подмените двойно залепващата лента. Тъй като процедурата с поставянето на стикери е доста специфична, ние ви препоръчваме да се обърнете към фризьор който има широко познание в поставянето на екстеншъни. Ако вече имате коса на стикери, може да си поръчате двойна лента за подмяна на стикери и лесно да премахвате със спрей за отстраняване на стикери.

Защо да изберете екстеншъни от Inna Hair Extensions

  • Превъзходно качество на косата;
  • Най – качествените удължители от 100% eстествена коса;
  • 30 дневна гаранция за всички удължители от естествена коса.

Тайната на великолепната коса е в качеството, затова ниe от Inna Hair Extensions ви предлагаме гарантирано качество естествена коса за удължаване, за да създава онзи естествен вид сякаш цялата коса е само ваша.

В днешно време е изключително лесно всяко момиче да промени мигновено своята визия. Дългата и плътната коса са много важна част от всяко момиче за да има красив виншен вид
Удължаването на коса е изключително лесен и бърз метод да се сдобиете с една прекрасна дълга коса. Независимо дали търсите малко допълнителен цвят в косите или дължина и обем, екстеншъните са на първото нещо, което бихме ви предложили. Без много усилия вие вече ще имате мечтаната коса.

Важно е да изберете правилните удължители за коса, ако искате да изглежат напълно естествени трябва да изберете правилният цвят, затова ние от Inna Hair Extensions ви предлагаме широка гама от прекрасни цветове, който да се съчетаят идеално с вашата собствена коса. Ако искате да придадете допълнителни цветове във вашате коси ние можем да ви предложим най ярките цветове за да получите един прекрасен резултат.

Какво трябва да знаете преди да закупите вашите удължители за коса?

  1. Желаната дължина – ако косата ви е прекалено къса (до раменете) , вие трябва да бъдете реалистични в избора си на дължина трябва внимателно да прецените дължината на екстеншъна, който искате да закупите. В нашият онлайн магазин ще откриете различни дължини, които варират от 45см. до 65см.
  2. Много важно да се прецени и количеството допълнителна коса което искате да поставите. Препоръчваме ви преди да пристъпите към избора си на екстеншъни да се консултирате с професионален фризьор, който може да ви ориентира към дължината и теглото което искате да закупите.
  3. Може да се консултирате и с нашите служители, които с удоволствие ще ви помогнат в избора за удължаване.

Следвайте ни в социалните мрежи: Facebook и Instagram

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Естествена коса на Стикери”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *