Електронна кухненска везна с купа до 5 кг Laica BX9240

Код: BX92400

69.00 лв.

  Продуктите на Италианската марка LAICA се характеризират с високо качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми.

  Обади се сега: 0886 80 50 55

  Електронна кухненска везна с купа до 5 кг Laica BX9240 на супер цена от PromoBG.eu

  Характеристики на Електронна кухненска везна с купа до 5 кг Laica BX9240

  • Захранване: 1x3V батерия CR2032 включена в комплекта
  • Компактен дизайн
  • Удобна мерителна купа
  • Идеална за теглене на твърди, течни и прахообразни продукти
  • Модерен, висококачествен и лесно четлив LCD дисплей 3.5 x 1.5 cm
  • Електронната кухненска везна може да мери (тегли продукти) до 5 kg (през 1 g)
  • Възможност за избор на подходяща мерна единица (бутон Unit): g или oz
  • Изключително лесна за употреба и удобна за съхранение
  • Функция тара – пренебрегва теглото на съда в който измервате теглото на продукта
  • Размери: 19.2 x 19.8 x 17 cm
  • Тегло: 500 g
  • Гаранция: 24 месеца!

  Комплекта включва и удобна купа  за теглене на различни видове вещества. С Електронна кухненска везна с купа до 5 кг Laica BX9240 може да теглите до 5 kg (през 1 g), като може да настроите мерните единици които желаете везната да отчита: g или oz.Разполагате с изключителна полезната функция тара, за теглене на продукти при което везната пренебрегва теглото на съда в който са поставени. Електронната кухненска везна е изключително лесна за употреба и удобна за съхранение.Електронната кухненска везна е снабдена с модерен, висококачествен и лесно четлив LCD дисплей.

  Brand

  Laica

  Качествени продукти на Италианската марка Laica LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.