Антибактериален гел за ръце без отмиване

Код: 15749

11.00 лв.

Предлаган от
0 out of 5

Антибактериален гел за ръце без отмиване

Антибактериален гел за ръце без отмиване е идеален за оптимална защита срещу инфекции, грипни вируси и бактерии. Антибактериален гел за дезинфекция и хигиена на ръце без отмиване предназначен за масова и професионална употреба. Продуктът е готов за употреба и не се разрежда. Достатъчно количество се нанася върху сухи и видимо чисти ръце и се втрива до изсъхване на ръцете. Подходящ за употреба във всеки един момент от ежедневието Ви – на път, в лечебни и обществени заведения или градския транспорт, училища и детски градини или в офиса. Освен, че дезинфекцира, антибактериалният гел омекотява кожата на ръцете и оставя приятен аромат.

  • Убива 99,9% от бактериите и премахва вирусите
  • Използвате го без вода и изплакване
  • Дерматологично тестван
  • Антибактериалната формула
  • Ефективно почиства ръцете и прави мека кожата
  • Подходящ за редовна употреба
  • Поръчай на 0895 77 87 47 
  • Пиши ни в FACEBOOK
  • Отстъпка за количество

 

No more offers for this product!

Условия за доставка

Начини на Плащане и Доставка

Доставяме до цялата страна с куриерска фирма SPEEDY и ECONT. Ако предпочитате да си вземете пратката от техен офис или да Ви бъде доставена до Ваш адрес. Цената на куриерската услуга НЕ Е включена в стойността на Вашата поръчка.

Доставката се извършва в рамките на 1-2 работни дни, след обработването на поръчката Ви.

Пратките се изпращат с наложен платеж – заплащате стойността на поръчката и доставката на куриера, при получаването на пратката.

Ако сте в Пловдив, то можете да си спестите разходите за доставка, като си вземете поръчката от нашия магазин на адрес: Пловдив 4000, ул. Васил Левски 64При по-големи поръчки може да Ви бъде доставена до Ваш адрес. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. за гр. Пловдив.

Условия за връщане на суми

Предлагаме опция преглед

Клиентът може да заплати поръчката си след като я прегледа. Клиентът може да промени или откаже поръчката си преди тя да бъде на статус „Приключена“. Ако клиентът откаже поръчката и/или не извърши плащането, то неговият статус в Онлайн магазина ще бъде променен на „нередовен клиент“ и могат да му бъдат отказани последващи поръчки.

Потвърждавайки поръчката си, Вие автоматично се съгласявате да получавате системни е-мейли.

Поръчка може да направите, както чрез

Cancellation / Return / Exchange Policy

Можете да се обърщате към комисията за защита на потребителите КЗП
Или считано от 15.2.2016 Европейската комисия предоставя платформа за извънсъдебна медиация, целта на която е даде възможност на потребителите за извънсъдебно решаване на спорове относно поръчки, направени онлайн.

Платформата за извънсъдебно решаване на спорове е достъпна на следния адрес: http://ec.europa.eu/consumers/odr/