Ултразвуков овлажнител Laica HI3015

Код: HI3015

160.55 лв.

Подобрете качеството на въздуха вътре в дома си с новият ултразвуков овлажнител Laica HI3015
  • Гарантира подходяща влажност на въздуха
  • Тихият шепот го прави подходящ за използване във всяка стая около дома, без смущения
  • Големият 3,3-литров резервоар позволява до 15 часа работа
  • 3x избираеми скорости на пръскане с нощен режим на работа
  • Вграден таймер с 4x настройки за автоматично изключване
  • Лесен за четене LED дисплей показва влажност % в реално време
  • Автоматична работа, която се изключва, когато влажност % се достига и се включва автоматично, когато % падне
  • Действа като ароматерапевтичен дифузер, като добавя вашия любим аромат към вградената тава за етерични масла
  • Лесно презареждане чрез горния резервоар
  • капацитет на овлажняване до 200 мл вода на час във въздуха
Ултразвуков овлажнител Laica HI3015   е комбинация от овлажнител и арома дифузер. Това устройство ви помага да зададете идеалната среда за здравословен въздух във вашия дом.
Здравословен въздух
Страдате ли от чести настинки през зимата или алергии през цялата година? Една от причините може да е сухият въздух във вашия апартамент или офис.  Ниската влажност увеличава риска от респираторни заболявания, влошава алергиите, астмата и може да повлияе на общата умора на тялото. Ултразвуков овлажнител Laica HI3015  е идеалната първа помощ, тъй като може да увеличи влажността в помещението и по този начин ще постигнете по-здравословна среда. Благодарение на много тихата му работа, можете да го поставите в спалнята или близо до леглото на детето.
Аромати, които ще помогнат
Създайте вълшебен аромат във вашия дом. Ултразвуков овлажнител Laica HI3015 е оборудван със специално отделение за аромати, където можете да добавите по всяко време няколко капки от любимия си аромат. За миг ще създадете атмосфера, която ще ви накара да се чувствате комфортно и да отпуснете ума си или да помогнете при здравословни проблеми. Например, ароматът на евкалипт облекчава главоболието, прочиства дихателните пътища и като цяло стимулира имунната система.
Ароматите на лавандула, мента и цитронела отблъскват мухите и комарите.
Лесно управление
Овлажнителят за въздух е оборудван с изчистен LED дисплей.  Той разполага с 3,3 л голям резервоар за вода и време на работа до 15 часа.
Когато резервоарът за вода е празен, ултразвуков овлажнител Laica HI3015 се изключва автоматично.
EAN:8013240890890

Допълнителна информация

Марка

Brand

Laica

Качествени продукти на Италианската марка Laica LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.