Професионална резачка за храна Graef, Concept 25 S, гравитационен слайсер, червен

Код: GRA.CO25S3ST10

4,389.42 лв.

Graef е една от най-мощните и известни немски марки и се отличава както с дизайна на своите продукти, така и с тяхното качество и ефективност.
Graef принадлежи към изключителния кръг от само около 250 немски марки.
Това, което започна през 60-те години на миналия век с първата универсална електрическа резачка в метален дизайн, продължава днес с висококачествен асортимент от малки домакински уреди и професионална техника на рязане за търговска употреба.

Неизвестно изображениеНеизвестно изображение


Професионална резачка за храна Graef, Concept 25 S гравитационен слайсер, компактен дизайн, гладко острие, диаметър 250 mm, прецизна и регулируема дебелина на нарязване, мултифункционална,  червена

Слайсер Graef Concept 25 , с неплъзгаща се основа, е с изключително компактен дизайн, заемащ само малка площ.Неговият гладък мултифункционален нож, изработен от неръждаем материал, е идеален за нарязване на различни храни, като хляб, колбаси, сирене, плодове, зеленчуци и др.

Тази резачка за храна е много стабилна и има плавен ход, предпазна ключалка
което го прави изключително безопасен за използване. Така ще сте сигурни в лесна употреба за разнообразна гама от храни.

Производителност и технология
Моторът разполага с хибридно задвижване, което работи с комбинация от червячни и ремъчни задвижвания, така че да гарантира, че острието нарязва дори най-твърдия продукт за рязане.

Неизвестно изображение

Благодарение на гладкото острие от неръждаема стомана ( Ø 25 см), задвижвано от мощен безшумен мотор с 300 W кондензатор , вие ще получите перфектни резени с всяко рязане .Без значение дали искате да режете хляб с твърда или мека кора .

Черно-червеният дизайн му придава специална елегантност, което го прави звездата на вашата кухня. Ограниченото издание и безупречното представяне също правят Concept 25 S „Made in Germany“ устройство, което не бива да липсва в арсенала на всеки опитен готвач .

Неизвестно изображениеНеизвестно изображение

 

 

 

ДЕТСКО ЗАКЛЮЧВАНЕ. Предпазното заключване прави тази резачка много безопасна за използване.

Затворен, лесно свалящ се капак на ножа и чистач на ножа за най-добри резултати при рязане, Gravity slicer, Хибридно задвижване позволява ефективно предаване на мощността без поддръжка – дори при непрекъсната работа, Ефективна система за охлаждане на двигателя

Висококачествени компоненти:
Високомощен нож с твърдо хромирано покритие, безопасна и водоустойчива технология за превключване от най-ново поколение, устойчива на химикали и нечуплива пластмаса

Аксесоари

Специално масло и двустепенно острие за ножове. Острилката може да се монтира и работи много лесно. Тъй като не е здраво закрепен към машината, той е защитен от замърсяване.


Основни функции:

 • Неплъзгаща се основа
 • Изключително компактен дизайн, подходящ за малки площи
 • Размери 605 x 401 x 435 mm
 • Размер на резена ъглов: 230х170 мм
 • 300 W Power Motion мотор
 • Изключително тих
 • Гладък нож от неръждаема стомана, идеален за хляб, месо или сирене
 • Стабилен и плавно работещ уред, с предпазител за деца
 • Дебелина на среза 0 – 20 см
 • Точило за остриета в 2 стъпки
 • Ниво на емисионен шум: <69dBA
 • Тегло: 25 kg
 • EAN:4001627021245

Допълнителна информация

Марка

Brand

Graef