Пречиствател за въздух Laica HI5000

Код: HI5000

151.05 лв.

Пречиствател за въздух Laica HI5000

Вашата защита срещу замърсяванията на въздуха в помещенията с пречиствател за въздух Laica HI5000. Пречиствател за въздух Laica HI5000 е особено ефективен срещу микрочастици, замърсяване и фин прах. Въздухът се пречиства с помощта на  HEPA филтър и плазмен генератор  , който улавя разнообразие от малки, невидими частици. По този начин замърсителите се улавят и  в околната среда се освобождава чист, здравословен въздух. Пречиствателят на въздуха подобрява качеството на въздуха, който се вдишва в помещението, като намалява наличието на замърсители. Въздухът се пречиства чрез HEPA филтър и плазмен генератор. Отстранява дим и неприятни миризми, мухъл и алергени, прах и полени.

От мухъл и прах до фини частици и алергени  пречиствател за въздух Laica HI5000 ефективно премахва едеждневните замърсители във въздуха, така че въздухът, който дишате у дома да е винаги чист.

Пречиства въздуха в помещение до 55 m³.

Ниска консумация: само 25 W.

Технически детайли:

РАЗМЕР: 33,2 х 11,6 х 24,7 см

ТЕГЛО: 1,32 кг

КОМПОНЕНТИ НА ПРОДУКТА: 1 пречиствател на въздух, 1 HEPA филтър, 1 ръководство за употреба

ТЕХНОЛОГИЯ: Въздухът се пречиства чрез HEPA филтър и плазмен генератор

ПОЛЗИ: Отстранява дим, неприятни миризми, мухъл и алергени, прах и полени

Максимален въздушен поток:42 m³ / h

Максимален обем :55 м³

Захранване на устройството и мощност:220-240v 50hz – 25w

Условия на експлоатация температура:+10°c +40°c

Условия на експлоатация влажност: ≤85%

EAN:8013240890920

Допълнителна информация

Марка

Brand

Laica

Качествени продукти на Италианската марка Laica LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.