Пликове за вакуумиране Laica 25×30 см – 50 бр. VT35100

Код: VT35100 - 50 броя (25 х 30 см)

20.90 лв.

Laica пликове за вакумиране ще ви помогнат да запазите своята храна, независимо каква, свежа за по-дълго време, без да губите хранителните и качества.

Какво можете да вакуумирате с Laica пликове за вакуумиране?

Свежи плодове, зеленчуци, ядки и храна.

Маринована храна – не само можете да мариновате пържоли и зеленчуци във вакуумно затворени торбички, но можете и да мариновата храна в тях

Микс салата – можете да създавате салати и да ги съхранявате в плки за приготвени за хранене обяди всеки ден.

Sous vide – за да готвите и да запазите всички полезни вещества и вкус на вашата храна

Съвети за по-добро вакуумиране с пликове

Не забравяйте да спазвате всички инструкции за безопасност и експлоатация, предоставени от производителя.

За всеки тип вакуумен уплътнител, оставете достатъчно място между отворения край на торбата и храната, за да осигурите правилно уплътнение и да предпазите от влага.

Уверете се също, че торбичката е чиста и без никакви частици храна, където ще бъде направено запечатването. Не забравяйте да сгънете отвора на чантата назад и далеч от отвора, за да не остане храна.

Когато запечатвате мокра храна, спрете да запечатвате, преди течността да излезе от торбата. Можете също така да поставите мариновани храни във вакуумни пликове, които тепърва ще бъдат затворени във фризера за 5 до 10 минути, за да помогнат за втвърдяването на маринатата. Тази стъпка предпазва маринатата от лесно изтичане на торбата при вакуумно запечатване.

Какво не мога да вакуумирам с пликове от Laica?

Гъбите, чесънът и меките / непастьоризирани сирена като Бри и Рикота не трябва да се запечатват под вакуум. Тези продукти са изложени на риск да съдържат анаеробни бактерии, които могат да растат и да процъфтяват в среда без кислород във вакуумен плик или ролка.

Какви са ползите от Laica пликове за вакуумиране

 • Производител: Laica Италия
 • Дебелина на пликовете за вакуумиране: 85микрона гладката страна, гофрираната 180-220микрона
 • Гофрирани пликове за вакуумиране
 • Широк температурен диапазон: за замразяване и за нискотемпературно готвене сувид
 • Предназначение: релефни пликове за вакуумиране на хранителни продукти за домашна и професионална употреба
 • Употреба: Гофрирани – релефни пликове за вакуумиране подходящи за машина за вакуумиране с външно вакуумиране без камера
 • За всички видове машини за вакуумиране познати на пазара – Универсални
 • Комплект от 100 бр. пликове за вакумиране
 • Подходящи за употреба в хладилници и фризери
 • Подходящ за готвене във вода (80 ° C) и кипене (100 ° C максимум 15 минути)
 • Подходящ за нискотемпературно готвене до 70 ° C до 2 часа
 • Не съдържат: Бисфенол А
 • Тегло: 1 кг
 • запазвате храните за 4 до 5 пъти по-дълъг период отколкото оставени в свободен достъп до въздуха
 • предпазвате  свежите храни от образуване на плесени и мухъл
 • предотвратявате смесването и поемането на нежелани миризми от други продукти
 • изолирате сушените продукти от влага и прах
 • премахвате окислението на храните, което причинява кислорода
 • разпределяте храната на готови дози (порции) за употреба
 • оргазнизация на пространствата в хладилника или фризера
Гофрирани / релефни пликове за вакуумиране Laica   са подходящи за всички марки вакуумиращи машини за домашна и професионална употреба
Caso, FreshVAC, WMF, Rommelsbacher, LAICA, Gastroback, Foodsaver, Solis, Steba, Lava, Ohmex, Flame Nuova, Tefal, Silver crest

EAN: 8033224603995

Допълнителна информация

Марка

Brand

Laica

Качествени продукти на Италианската марка Laica LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.