Овлажнител за въздух с пара LAICA HI3030

Код: HI3030

Original price was: 155.82 лв..Current price is: 106.82 лв..

Овлажнител за въздух с пара   LAICA HI3030  възстановява влагата във въздуха , балансира нейните нива и я разпределя равномерно, за да имате  здравословен дом . Това е изключително полезно устройство, което използва  водна пара за регулиране на влажността  в домашни условия и по този начин ви позволява  да дишате чист и качествен въздух.

  • Водата се изпарява чрез нагревателен елемент; по този начин разпръснатата пара е без бактерии
  • Горен резервоар за пълнене
  • Вътрешна структура, която термично разделя изхода на парата, за да се избегне рискът от изгаряне
  • Оборудван с корпус за разпръскване на есенции
  • Непрекъснато овлажняване до 7.5 часа
  • Капацитет на воден резервоар:1.8 L
  • Раземери:18 x 23.8 x 27.2 cm
  • Тегло:1.04 kg

Вашият нов овлажнител с пара LAICA HI3030  поддържа правилното ниво на влажност във въздуха, осигурявайки незабавно облекчение на дихателните пътища на възрастни и деца. Идеален е за спалня, всекидневна или офис. Водата се изпарява чрез нагревателен елемент, като отделената пара е стерилна. Той е оборудван с вътрешно отделение, което отделя изхода на парата от корпуса, за да предотврати изгаряне. Включва отделение за ароматна есенция. Електрическият кабел е с щепсел за свързване към електрическата мрежа.

EAN:8013240890913

Допълнителна информация

Марка

Brand

Laica

Качествени продукти на Италианската марка Laica LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.