Накрайник спагети – LINGUINE 3 MM и PAPPARDELLE 45 MM за машина за паста LAICA PM2000

Код: Накрайник спагети - LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм arm006

48.02 лв.

Накрайници за машина за паста PM2000 са пълен набор от накрайници за различни типове паста. Изберете желания накрайник от падащото меню.

Характеристика на накрайник спагети – LINGUINE 3 MM и PAPPARDELLE 45 MM за машина за паста LAICA PM2000

Напълно съвместими с машина за паста PM2000.

Накрайник спагети – LINGUINE 3 MM и PAPPARDELLE 45 MM за машина за паста LAICA APM006. С накрайник за спагети LINGUINE 3 MM и PAPPARDELLE 45 MM, подходящ за машина за прясна паста LAICA PM2000, ще може да приготвяте любимите си спагети тип LINGUINE 3 MM и PAPPARDELLE 45 MM изцяло по ваш вкус.   Корпуса на уреда е изработен от висококачествена стомана, а нарязаните спагети са с размери LINGUINE 3 MM и PAPPARDELLE 45 MM. Накрайник за спагети LINGUINE 3 MM и PAPPARDELLE 45 MM, подходящ за машина за прясна паста LAICA  PM2000, е лесен за употреба, а почистването му се извършва с навлажнена кърпа.

Характеристики на накрайник за спагети модел reginette 12 mm APM0050, подходящ за машина за прясна паста LAICA  PM2000:

  • Накрайник за спагети LINGUINE 3 MM и PAPPARDELLE 45 MM APM0060;
  • Корпус: алуминий и полипропилен;
  • Изрязва спагети с форма на  LINGUINE 3 MM и PAPPARDELLE 45 MM ;
  • Лесен за употреба;
  • Почистване с навлажнена кърпа;
  • Размери: 10.8 x 17.6 x 5.2.Накрайник спагети – LINGUINE 3 MM и PAPPARDELLE 45 MM за машина за паста LAICA PM20000. FashionStore.BG е официален ВНОСИТЕЛ на италианската марка Laica.

EAN: 8033224603919

Допълнителна информация

Марка

Brand

Laica

Качествени продукти на Италианската марка Laica LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.