Ледогенератор Caso IceChef Compact 3401

Код: CAS.3401

Original price was: 253.82 лв..Current price is: 214.62 лв..

Освежаване за всеки повод

IceChef Compact е вашият идеален спътник за летни партита, спонтанни събирания или уютни вечери у дома. С този компактен и мощен уред за лед на кубчета винаги имате пресни, кристално чисти кубчета лед под ръка. Независимо дали искате да охладите коктейлите си, да освежите напитки или просто да поднесете леденостудена изненада – IceChef Compact доставя точно това, от което се нуждаете.

Категория:

Ледогенератор Caso IceChef Compact 3401

Компактен ледогенератор с мощна и тиха (43 dB) компресорна технология
Избор от два размера кубчета лед
Свежи и бързи ледени кубчета – готови за прибл. 6 – 13 минути
Произвежда 500 g / 1 h или 12 kg / 24 h
Резервоар за вода с вместимост 1л
Прозорец за преглед за бърз преглед на произведените кубчета лед
Дисплей за празен резервоар за вода и пълна тава за кубчета лед пълна тава за кубчета лед
С практична и хигиенична функция за самопочистване
Модерен черен матов дизайн
С дръжка за лесно транспортиране
Подвижна форма за лед

вкл. лъжица за лед

3401_IceChef_Compact_ambiente01_1400x700px

IceChef Compact – Перфектно удоволствие от сладолед винаги и навсякъде

Освежаване за всеки повод

IceChef Compact е компактен ледогенератор, вашият идеален спътник за летни партита, спонтанни събирания или уютни вечери у дома. С този компактен и мощен уред за лед на кубчета винаги имате пресни, кристално чисти кубчета лед под ръка. Независимо дали искате да охладите коктейлите си, да освежите напитки или просто да поднесете леденостудена изненада – IceChef Compact доставя точно това, от което се нуждаете.

Компактен дизайн и лесна работа

Благодарение на своя модерен, черен матов дизайн, IceChef Compact се вписва перфектно във всяка кухня и на всяка тераса. С размери 240 x 269 x 282 mm и тегло само 6,6 kg, той е лесен за транспортиране и е готов за употреба навсякъде. Практичната дръжка за носене го прави лесен за транспортиране, така че никога да не оставате без сладолед, дори когато сте в движение.

Бързо и ефективно производство на лед

Никога повече не чакайте дълго за лед! IceChef Compact произвежда свежи кубчета лед само за 6 до 13 минути. Изберете между два различни размера кубчета лед и се насладете на до 12 кг кубчета лед за 24 часа. 1-литровият резервоар за вода и подвижната тава за кубчета лед осигуряват лесно боравене и бързо производство на лед.

3401_IceChef_Compact_main03_1400px

 

 

 

 

 

 

 

Удобен за потребителя и практичен

IceChef Compact е оборудван с тиха компресорна технология, която работи само при 43 dB, така че почти не забелязвате, че работи. Прозорецът за наблюдение ви дава бърз преглед на предлагането на кубчета лед по всяко време. Благодарение на празния резервоар за вода и индикатора за пълна тава за кубчета лед, винаги знаете точно кога имате нужда от презареждане.

Хигиеничен и лесен за почистване ава хигиенично чист. Това ви спестява време и усилия при почистване и гарантира, че вашите кубчета лед са винаги свежи и чисти. Включената лъжица за лед и подвижната тава за кубчета лед улесняват порционирането и сервирането.

Защо да изберете IceChef Compact?

IceChef Compact ви предлага ненадмината комбинация от производителност, дизайн и удобство за потребителя. Със своя компактен размер, бързо производство на лед и практични функции, той е идеалното решение за всеки, който цени освежаващите напитки и удобната работа. Превърнете вашите партита и срещи в незабравимо изживяване и се наслаждавайте всеки път на пресни, перфектно оформени кубчета лед – без никакво усилие.

Изберете IceChef Compact сега и изпитайте колко лесно и удобно може да бъде да разполагате с пресни кубчета лед по всяко време и навсякъде.

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА ВКУСНИ НАПИТКИ?

 Студено кафе на скалите
 • ледени кубчета
 • 150 мл кафе/ 75 мл еспресо
 • 100 мл мляко

Замразено бананово лате

 • 1 еспресо
 • 1 банан
 • 125 мл мляко
 • ледени кубчета

Мока със студен бял шоколад

 • 1 еспресо
 • 150 мл мляко
 • бял шоколад
 • бита сметана

 

Размери (ШxВxД mm): 220x265x280
Тегло (кг): 6,15
Материал:Неръждаема стомана
Размери на кубчета лед:2
Лед/час (g): 500
Сертификационен знак:CE
Мощност (ват):120
EAN:4038437034011

Допълнителна информация

Марка

Brand

Caso