Керамична микровълнова фурна Caso 3371 MCG30 Ceramic chef

Код: CAS.3371

475.00 лв.

Керамична микровълнова фурна Caso 3371 MCG30 Ceramic chef

Керамична микровълнова фурна Caso 3371 MCG30 Ceramic chef

Характеристики, функции и предимства

Без въртяща плоча: практична плоча с голяма площ, която нагрява ястието равномерно. Подходящ за използване с керамични чинии и касероли.Зоната за готвене е с голяма площ от 35 х 33 см, височина 19 см и LED осветление.

Практична грил-решетка: благодарение на гумените крачета, решетката може да се използва и като второ ниво за микровълновата функция. Две нива за готвене и затопляне на 2 ястия едновременно.

Функция – фурна (печка): до 200 ° C , с горещ въздух като във фурна за печене, но в малка,компактна микровълнова печка. Двете възможности за печене и готвене с рециркулация правят този уред практична алтернатива на фурната.

Полезни програми за готвене: работата и настройката са удобни и лесни. 9 програми за готвене и 6 комбинирани програми, които комбинират микровълнова печка, горещ въздух и грил.

Лесно почистване: корпус от висококачествена неръждаема стомана и основа от керамика, осигуряват бързо, лесно и безпроблемно почистване на микровълновия уред.

Характеристики, функции, предимства на Caso MCG30:

 • Цвят – сребърен
 • Материал: неръждаема стомана, стъкло и керамика
 • Контрол на настройките: чрез регулаторни бутони
 • Размери на продукта: 54 x 50 x 31 см;
 • Тегло – 16,2 килограма
 • Каталожен номер: 3371
 • Капацитет: 30 литра
 • Годишно потребление на енергия: 1 киловат час за 1 година
 • Мощност: 900 W
 • 900W микровълнова, 1100W грил, 2100W конвекция

Специални функции: автоматичен таймер, функция грил, автоматични програми, микровълнова функция, бърз старт, функция горещ въздух, печене, готвене, грил, осветление на фурната, функция печене с горещ въздух, автоматично размразяване;

Предимства: модерен дизайн, малка, спестява пространство, икономична (с малък разход на енергия), практична, плоска керамична основа (без необходимост от въртене на плочата).

 • Гаранция: 24 месеца

Този уред има изчистен дизайн и висококачествена изработка на всеки компонент, част от специалната дизайнерска серия уреди на немската марка CASO. Уредът е лесен за почистване и поддръжка. Може да се използва с керамични съдове, като чинии, касероли и керамични тави. Керамичната основа предоставя много по-голяма площ за готвене, в сравнение с конвенционалните микровълнови печки с въртяща се, стъклена плоча. Микровълновият рефлектор разпределя микровълните равномерно, така че ястието да се сготви равномерно от всички страни. Решетката, включена в комплекта позволява готвене на две нива.Функцията печене с горещ въздух осигурява пълно и равномерно изпичане на ястието в дълбочина, за да постигнете равномерни и перфектни резултати.

Ако по време на работа на микровълновата печка се чуват необичайни шумове е възможно храната да е покрита с алуминиево фолио. Моля, отстранете алуминиевото фолио, за да не повредите уреда. Необичайният шум може да се дължи и на факта, че съдовете за готвене съдържат метал и в пространството за готвене се генерират искри. Моля, уверете се, че използвате правилните съдове в микровълновата печка, за да не се получат наранявания и повреда на уреда.

EAN 4038437033717

Допълнителна информация

Марка

Brand

Caso