Електрическа резачка за храна Graef SKS700, червен цвят

Код: GRA.S72013

1,184.82 лв.

Електрическа резачка за храна Graef, SKS700, острие Ø170 мм, регулируема дебелина 0-20 мм, многофункционална, функция за бързо действие, интелигентна LED светлина, заключване за деца, мощен мотор, режим на готовност, продължителна или периодична работа, включена приставка MiniSlice, безшумен, плътен,  червен цвят!

Резачката Graef SKS700 е надежден помощник във всяка кухня! Този уред, произведен в Германия, ще нареже идеално храната, запазвайки вкусовете и улеснявайки работата ви!

Слайсерите Graef са специално направени, за да променят кухнята на всеки ентусиаст. Те са мощни и значително по-бързи от ръчно нарязване на храна, спестявайки време при приготвяне на чинии за любими хора или на партита.

 

Регулируем слайсер

В зависимост от целта на нарязване, можете да регулирате дебелината между 0-20 мм, така че да получите изключително тънки резени салам за вашите плата или по-дебело нарязани зеленчуци за ястия като мусака или манджа.

Острие от неръждаема стомана

Финото мултифункционално острие, изработено от неръждаема стомана, е идеално за нарязване на различни храни, като хляб, колбаси, сирене, плодове, зеленчуци и др.

Благодарение на финото острие с диаметър 170 мм и мощния мотор ще получите перфектни филии при всяко рязане, независимо дали искате да режете хляб с твърда коричка или меко сирене. В допълнение към функцията за непрекъснато рязане, това устройство е оборудвано и с бутон за бързо действие, който позволява прекъсваща работа, докато е натиснат.

Неизвестно изображениеНеизвестно изображение

Интелигентна LED светлина

Устройството ви предлага повишена безопасност благодарение на LED светлината Smart Safety Control. Когато ограничителят е отворен и острието е готово за рязане, устройството ще свети в синьо и ще се промени в червено след 1 минута – осигурявайки постоянно напомняне, че острието не е покрито. Също така зоната на рязане и въртящият се превключвател за регулиране на дебелината на рязане са осветени за по-лесно виждане.

Режим на готовност

Ако не се използва или забравите да го изключите, устройството преминава в режим на готовност след 5 минути, като по този начин пести енергия.

Неизвестно изображение

Мощен двигател

Изключително тихият 170 W мотор гарантира най-добри резултати благодарение на постоянната скорост.

Защита на детето

Резачката е оборудвана със защита срещу случайно стартиране. Устройството може да се заключи чрез просто натискане на ключа под държача за храна.

Неизвестно изображение

Включени аксесоари

Електрическата резачка се предлага с практична тава от неръждаема стомана, която ще осигури събирането на готовия продукт, осигурявайки чиста и удобна употреба.Освен това, това устройство включва аксесоара MiniSlice, идеален за нарязване на малки храни като чери домати, краставици, репички и др.


Характеристики:

Електрическа резачка
Диаметър на гладкото острие: Ø 170 мм
Дебелина на нарязване, регулируема: 0-20 мм
Материал на острието: неръждаема стомана

Мощен двигател
Непрекъсната или периодична работа
Интегриран аксесоар за защита на ръцете
Гладка повърхност за движение
Система за безопасност – стоманен корпус за покриване на острието
Система за заключване на острието за деца
Ключ за включване/изключване
Материал на корпуса: метал
Неплъзгаща се основа
Интелигентна LED светлина
Режим на готовност
Въртящ се бутон за регулиране на дебелината, светещ

Мощност: 170 W
Размери (Ш x В x Д): 37 x 25 x 31,5 cm
Тегло: 7,5 кг
Включени аксесоари: приставка MiniSlice, държач за храна, точило за ножове, тава от неръждаема стомана

EAN:4001627026349

Graef е една от най-мощните и добре познати немски марки и се отличава както с дизайна на своите продукти, така и с тяхното качество и ефективност, принадлежащи към изключителен кръг немски марки.
Безбройните награди, получени във времето, показват факта, че тази компания се радва на огромен успех в тази индустрия. В свят, в който потребителските стоки са краткотрайни, качествените продукти стават все по-важни и Graef покрива тези нужди с продукти, произведени в Германия, предназначени да отговорят на нуждите на клиентите.

Допълнителна информация

Марка

Brand

Graef