Диамантено електрическо точило за ножове, Graef – CX125, черно

Код: GRA.CX125DE

489.02 лв.

Диамантено електрическо точило за ножове, Graef – CX125, черно

Акценти:
0ткрийте перфектното заточване с електрическо точило за ножове Graef CX125. Само много остър нож реже ефективно, безопасно и добре! Редовното полиране гарантира остри остриета за ежедневна употреба. Като най-твърд скъпоценен камък, всички острилки за ножове GRAEF имат дискове с диамантено покритие или шлифовъчни инструменти. По този начин ножовете могат да бъдат заточени лесно, бързо и прецизно и режещият ръб бързо се реконструира.
Електрическо точило за ножове Graef CX125 има ъгъл на заточване от 15°, което ще помогне за изостряне на кухненски, развлекателни или търговски ножове по всяко време. Ъгълът от 15° е идеален и за азиатски ножове.
Вместо стомана, електрическо точило за ножове Graef CX125 използва диамантени дискове. Това позволява на двигателя да работи по-бавно, минимизирайки триенето и следователно придавайки матов вид на острието на ножа, а не лъскав.
С електрическо точило за ножове Graef CX125 можете да наточите любимите си ножове за нула време, правейки ги като нови. Този уред предлага перфектен завършек и дълготрайно заточване и може да се използва за широка гама ножове, като кухненски, хлебни, ловни, джобни и домакински ножове.
Шлифовъчните дискове имат минимална скорост, което предотвратява прегряването на острието, а материалът им е специално проектиран да оставя възможно най-малко остатъци след заточване.тивният, безшумен и неизискващ поддръжка 170 W кондензаторен мотор гарантира най-добри резултати при рязане благодарение на постоянната скорост на двигателя.

Мощност: 45 W
Размери:25L x 11.2W x 11H см
Тегло 1.88
гаранция:24 месеца
EAN:4001627021856

електрическо точило за ножове Graef – CX125, черно

Допълнителна информация

Марка

Brand

Graef