Бебешка и детска везна Laica PS3004

Код: PS3004E

106.82 лв.

Бебешка и детска везна Laica PS3004

Детският кантар Laica PS3004 е предназначен за бебето и ви помага да наблюдавате растежа и развитието на детето си с течение на времето. Детският кантар Laica PS3004 може да се използва и след като вашето бебе порасне, благодарение на капацитета си до 20 кг. Може да бъде използван като кантар за баня без необходимост от оценка на пана. Радост в къщи, но и малко притеснени са всички. Здраво ли е, храни ли се достатъчно? Кантар за деца Laica PS3004 е идеалното решение за даване на отговор на някои от въпросите. Със оценения си ергономичен контур и голям LCD дисплей прави измерването на теглото на бебето лесно и приятно. Следването на теглото на бебето и детето може да е решаващо за неговото здраве. Отчитането на промените в килограмите може да даде важна информация за необходимите промени в храненето или начина на живот. Проблема с постоянно мърдащите малчугани, които пречат на уреда да фиксират точно теглото е решено. Специалната функция на везната JBY80 прави възможно Weight-Block „замръзването“ на теглото, отчетено в момента, в което детето седи мирно. Везната автоматично засича това и когато отчетете теглото. Отчитането на промените в теглото може да даде важна информация за необходимите промени в начина на живот.

Характеристики на Бебешка и детска везна Laica PS3004

 • Специална функция TARE
 • Бутон Weight-Block позволява точното измерване на теглото на бебето, въпреки че непрестанните му движения
 • След като детето се научи да ходи, измерването на теглото може да се извърши без използване на приставката, като по този начин се трансформира в практичен за банята размер
 • Работи с една батерия 9V (не е включена).6LR61
 • Предупреждение за изтощена батерия
 • Италиански дизайн
 • Гаранция: 24 месеца
 • Мерна единица – килограм
 • Капацитет/измерване – 20 кг
 • Скала 1-20 кг
 • Размери: 14, 5 х 54, х 21 см
 • Размер на дисплея: 7.7 х 3 см
 • Тегло: 2.9 к

EAN: 8013240101293

Brand

Laica

Качествени продукти на Италианската марка Laica LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започват бизнеса си, като произвеждат малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта, на всеки етап от производството му, довело до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама била разширена с различни везни. С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински изделия, новото поколение LAICA въвежда система за филтриране на водата на пазара, която била разработена с иновативен научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране, за подобряване на качеството на водата от водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги се ангажира в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия с италиански дизайн, продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.