Автоматична кафемелачка, Graef – CM702, черен

Код: GRA.CM702EU

244.02 лв.

Автоматична кафемелачка, Graef – CM702, черен

Обичате ли миризмата на прясно смляно кафе сутрин?
За перфектно кафе, зърната винаги трябва да са прясно смлени. Смилането помага да се освободят аромати за богат вкус. Тъй като смляното кафе бързо губи вкуса си, то трябва да се смила само преди варене.
Благодарение на компактния дизайн, този продукт се извършва дори и в най-малките кухни. Функциите са прости и устройството може да се използва дори от начинаещи. Той генерира по-малко топлина по време на процеса на смилане, като по този начин предотвратява загубата на вкуса на кафето.
Можете да приготвите толкова кафе, колкото искате, като започнете от 1 до 12 чаши. Разполага с широка гама от смилане за различни видове кафе (еспресо, филтърно кафе, френска преса и др.).

СЕМЕЙНА ЛИНИЯ
Подходящ за малки и големи семейства, безопасно оборудван за деца и лесен и бърз за използване.
GRAEF CM702 ви предлага възможността да регулирате степента на смилане в 24 стъпки, просто като завъртите шлайфа. Така настройката към всяко кафе на зърно е успешна за индивидуално удоволствие от кафето.
функция:
Функция за автоматично смилане
Функция за автоматично смилане чрез бутона на адаптера на държача на груповата дръжка.
Мощността на мотора от 128 вата в комбинация с използването на бавно работеща, запазваща аромата конусна мелница, изработена от неръждаема стомана, предотвратява загубата на аромат в кафето и позволява винаги свеж и постоянен вкус.

Контейнер за кафе на зърна 250 g
Размери:260 mm x 150 mm x 375 mm
Тегло:1,835 kg
Мощност:230 V ~ 128 W 50 Hz
EAN:4001627001438
Graef е една от най-мощните и известни немски марки и се отличава както с дизайна на своите продукти, така и с тяхното качество и ефективност. Тази марка принадлежи към изключителния кръг от само около 250 немски марки.
Това, което започна през 60-те години на миналия век с първата универсална електрическа резачка в метален дизайн, продължава днес с висококачествен асортимент от малки домакински уреди и професионална техника на рязане за търговска употреба.

Допълнителна информация

Марка

Brand

Graef