• Biotrue Drops 10 ml на супер цена

  Biotrue Drops 10 ml

  20.20 лв.

  Biotrue Drops са овлажняващи капки за очи от Bausch & Lomb. Капките са произведени на основата на положителният ефект от хиалуроновата киселина, благодарение на който овлажняването продължава часове. Капките за очи Biotrue Drops помагат при синдрома на сухото око и в случаи, когато очите са раздразнени при носене на контактни лещи или въшни фактори като вятър, дим, замърсявания, сух въздух, климатизирани помещения или продължителна работа на компютър. Biotrue Drops са капки без консерванти и се понасят много добре. След отваряне на опаковката могат да бъдат използвани в рамките на 6 месеца.

 • Biotrue Drops 10 x 0.5 ml на супер цена

  Biotrue Drops 10 x 0.5 ml

  13.70 лв.

  Biotrue Drops са овлажняващи капки за очи от Bausch & Lomb. Капките са произведени на основата на положителният ефект от хиалуроновата киселина, благодарение на който овлажняването продължава часове. Капките за очи Biotrue Drops помагат при синдрома на сухото око и в случаи, когато очите са раздразнени при носене на контактни лещи или въшни фактори като вятър, дим, замърсявания, сух въздух, климатизирани помещения или продължителна работа на компютър. Biotrue Drops са капки без консерванти и се понасят много добре. Предлагат се в стерилни пластмасови ампули за еднократна употреба в обем от 0.5 ml.

 • Blink intensive tears 10 ml на супер цена

  Blink intensive tears 10 ml

  13.00 лв.

  Blink intensive tears 10 ml са капки за очи, осигуряващи дълготрайно облекчение от сухи и изморени очи. С тяхна помощ, при всяко мигане се обновява слъзния филм, което успокоява сухите очи. Клинично е доказано, че подобрява стабилността на слъзния филм. Съдържа лек OCUPURE консервант, който не дразни очите. Blink intensive tears 10 ml можете да използвате толкова често, колкото е необходимо. В случай, че използвате контактни лещи, не е необходимо да ги сваляте, за да използвате тези капки.

 • Blink Intensive Tears 20 x 0.40 ml на супер цена

  Blink Intensive Tears 20 x 0.40 ml

  18.00 лв.

  Капките за очи Blink Intensive Tears се предлагат в удобни, стерилни пластмасови ампули с обем 0.4 ml. Blink Intensive Tears 20 × 0.4 ml са капки за очи, осигуряващи дълготрайно облекчение от сухи и изморени очи. С тяхна помощ, при всяко мигане се обновява слъзния филм, което успокоява сухите очи. Клинично е доказано, че подобрява стабилността на слъзния филм. Съдържа лек OCUPURE консервант, който не дразни очите. Blink Intensive Tears можете да използвате толкова често, колкото е необходимо. В случай, че използвате контактни лещи, не е необходимо да ги сваляте, за да използвате тези капки.

 • Blink-N-Clean 15 ml на супер цена

  Blink-N-Clean 15 ml

  14.50 лв.

  Капките Blink-N-Clean 15 ml овлажняват дехидратираните контактни лещи, успокояват раздразнените очи и най-важното – почистват лещите докато ги носите! Капките отстраняват протеините и предпазват от натрупването им върху лещите. Помагат при отстраняването на прах и други замърсявания бързо и ефективно. Идеални са при лещите за продължително носене, тъй като те не се почистват често. Капките Blink-N-Clean защитават очите от силен вятър и ги успокояват през целия ден.

 • Comfort Drops 20 ml на супер цена

  Comfort Drops 20 ml

  10.90 лв.

  Капките за очи Comfort Drops от производителя CooperVision са овлажняващи капки, предназначени за повишаване на комфорта в очите при прекомерна работа на компютър, четене, гледане на телевизия или работа през нощта. Капките за очи Comfort Drops освежават очите след тежък работен ден и могат да се използват ежедневно. Капките Comfort Drops щадят очите и благодарение на оптималното им съдържание, поддържат нормални нива на pH в сълзите. Comfort Drops могат да се използват с всички видове контактни лещи толкова често, колкото е необходимо за освежаване на очите през целия ден. След отваряне капките трябва да се използват в рамките на 3 месеца.

 • Horien Aqua Comfort 15 ml на супер цена

  Horien Aqua Comfort 15 ml

  14.30 лв.

  Horien Aqua Comfort са овлажняващи капки за очи от производителя Horien Contact Lens Co., Ltd и са предназначени за всички потребители на меки контактни лещи. Тези капки предлагат дълготраен ефект и комфорт, както и мигновено облекчение на сухи и уморени очи. Поддържат влажността в очите, предпазват от изсъхване, подпомагат образуването на сълзи. Специалният състав на базата на натриев хиалуронат намалява сухотата и дразненето, причинено от прах, замърсяване на въздуха или умора и подобрява комфорта през целия ден докато носим контактни лещи. Капките облекчават симптомите на сухо око, свързани с престоя в отопляеми или климатизирани помещения. Капките за очи Horien Aqua Comfort значително увеличават комфорта и при контактните лещи с продължително носене. Могат да се капват директно в очите и при поставени контактни лещи.

 • Hyabak 0.15% gtt. 10ml на супер цена

  Hyabak 0.15% gtt. 10ml

  18.00 лв.

  Тези овлажняващи капки за чувствителни очи предлагат мигновен комфорт, който продължава целия ден. Капките Hyabak Protector drops съдържат активното вещество sodium hyaluronate. Не съдържат консерванти.

 • Hyabak 0.15% gtt. 10ml - 10 x 10 ml на супер цена

  Hyabak 0.15% gtt. 10ml – 10 x 10 ml

  162.00 лв.

  Капки за очи Hyabak 0.15% gtt. в изгодна опаковка 10 х 10 ml. Тези овлажняващи капки за чувствителни очи предлагат мигновен комфорт, който продължава целия ден. Капките Hyabak Protector drops съдържат активното вещество sodium hyaluronate. Не съдържат консерванти.

 • Hyabak 0.15% gtt. 10ml - 5 x 10 ml на супер цена

  Hyabak 0.15% gtt. 10ml – 5 x 10 ml

  85.50 лв.

  Капки за очи Hyabak 0.15% gtt. в изгодна опаковка 5 х 10 ml. Тези овлажняващи капки за чувствителни очи предлагат мигновен комфорт, който продължава целия ден. Капките Hyabak Protector drops съдържат активното вещество sodium hyaluronate. Не съдържат консерванти.

 • Hyabak 0.15% gtt.oph. 5 ml на супер цена

  Hyabak 0.15% gtt.oph. 5 ml

  12.70 лв.

  КОГА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ТОЗИ ПРОДУКТ: HYABAK е хипотоничен разтвор, предназначен да бъде прилаган върху окото или контактни лещи. Съдържа хиалуронова киселина (успокояващо и овлажняващо средство) и актинокинол (вещество с анти – UV свойства). HYABAK се препоръчва: За да овлажни и успокои окото при усещане за сухота или умора, предизвикани от външни фактори като вятър, дим, замърсяване, прах, суха топлина, климатик, пътуване в самолет, продължителна работа на компютър. За лица, ползващи контактни лещи, той спомага успокояването и овлажняването на лещата, за да се улесни поставянето и отстраняването й, а също така осигурява незабавен комфорт при носенето на лещи през деня. HYABAK, благодарение на ABAK® системата, може да разпределя равномерно капките от несъдържащия консерванти разтвор. Ето защо той може да бъде използван с всеки тип контактни лещи. Липсата на консерванти също способства за защитата на очната тъкан. СПЕЦИАЛНИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ И УКАЗАНИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ: Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките. Избягвайте контакт на окото с върха на бутилката. Не инжектирайте, не поглъщайте. UV филтърът не замества носенето на слънчеви очила. Не използвайте продукта при повреда на обезопасяващия пръстен. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ: Минималният интервал между прилагане на два различни продукта за очи трябва да бъде поне 10 минути. КАК ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ТОЗИ ПРОДУКТ: ДОЗИРОВКА: 1 капка във всяко око, колкото пъти е необходимо през деня. За лица, ползващи контактни лещи: една капка върху всяка леща при поставянето или отстраняването им, а също така толкова пъти, колкото е необходимо през деня. МЕТОД И НАЧИН НА ПРИЛАГАНЕ: КАПКИ ЗА ОЧИ. За ефективното използване на продукта са необходими някои предпазни мерки: Измийте добре ръцете си преди поставяне, Избягвайте контакт на окото или клепачите с върха на бутилката. Капнете една капка от HYABAK в конюнктивалния сак, като внимателно и леко издърпате долния клепач надолу и погледнете нагоре. Времето за капването на една капка е по-дълго от традиционните флакони. Затваряйте добре флакона след всяко ползване. При поставянето на контактни лещи: капнете капка от HYABAK във вдлъбнатата част на лещата. КОГА И КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛАГА ТОЗИ ПРОДУКТ: Капвайте капки на равномерни интервали през деня, толкова често, колкото е необходимо. НЕЖЕЛАНИ И НЕПРИЯТНИ ЕФЕКТИ (НЕБЛАГОПРИЯТНИ ЕФЕКТИ): В редки случаи се наблюдава леко раздразнение на очите. СЪХРАНЕНИЕ НА ПРОДУКТА: НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРОДУКТА СЛЕД ИЗТИЧАНЕТО НА СРОКА НА ГОДНОСТ, ЯСНО ОБОЗНАЧЕН ВЪРХУ ОПАКОВКАТА. Да се съхранява при температура под 25°C. Не пазете вече отворен флакон повече от 3 месеца.

 • Max OptiFresh 10 ml на супер цена

  Max OptiFresh 10 ml

  8.60 лв.

  Капките за очи Max OptiFresh осигуряват моментално облекчение и дълготраен комфорт. Също така осигуряват изкуствен защитен филм и заместват сълзите, като по този начин предпазват очите от вредните влияния на околната среда.

 • Max OptiFresh 30 ml на супер цена

  Max OptiFresh 30 ml

  12.90 лв.

  Капките за очи Max OptiFresh осигуряват моментално облекчение и дълготраен комфорт. Също така осигуряват изкуствен защитен филм и заместват сълзите, като по този начин предпазват очите от вредните влияния на околната среда.

 • OCUflash 2 x 10 ml на супер цена

  OCUflash 2 x 10 ml

  7.90 лв.

  Първа помощ при болки в очите! OCUflash са противовъзпалителни и антисептични капки за очи. Успокояват очите и помагат с лечението на неинфекциозни възпаления на клепачите и конюнктивата. Идеални са и за промивка на окото при наличие на чуждо тях в него.

 • Optive 10 ml на супер цена

  Optive 10 ml

  24.00 лв.

  Новите капки за очи Optive 10 ml са отличен избор за висок комфорт и продължително овлажняване на очите. Със съставките си CMC и глицерин, тези изкуствени сълзи овлажняват слъзния филм и създават защитно поле на повърхността на окото. Optive 10 ml намаляват чувството за сухота в окото, раздразнението и умората в очите. Подходящи са за всички видове контактни лещи и не съдържат консерванти.

 • Refresh 15 ml на супер цена

  Refresh 15 ml

  14.40 лв.

  Капки за очи Refresh, познати още като “изкуствени сълзи”, могат да се прилагат директно в окото по време на носене на контактни лещи. Изключително популярни са, помагат за по-доброто възприемане на лещите от очите и облекчават симптомите, причинени от външни фактори като прах, полени и др.

 • ReNu MultiPlus Drops 8 ml на супер цена

  ReNu MultiPlus Drops 8 ml

  8.60 лв.

  Renu MultiPlus Drops са капки за очи, които премахват симптомите на синдрома “сухо око”, овлажняват контактните лещи и увеличават комфорта по време на ползването им.

 • Systane Balance 10 ml на супер цена

  Systane Balance 10 ml

  18.90 лв.

  Овлажняващите капки за очи Systane Balance осигуряват продължително успокоение и облекчение на сухите очи. Съдържат уникална гелоподобна овлажнителна система, която се адаптира към индивидуалния слъзен филм на всеки човек и е създаден специално за потребители, страдащи от синдрома “сухо око”, свързан с дисфункцията на слъзната жлеза (MGD).

 • Systane Gel Drops 10 ml на супер цена

  Systane Gel Drops 10 ml

  18.70 лв.

  Капките за очи Systane са ефективен начин за успокояване и облекчение на сухите очи. Осигуряват висок комфорт при носене на контактни лещи.

 • Systane HYDRATION 10 ml на супер цена

  Systane HYDRATION 10 ml

  20.70 лв.

  Овлажняващите капки за очи Systane HYDRATION улавят влагата и осигуряват по-добра хидратация и овлажняващ ефект. Капките за очи Systane HYDRATION помагат за регенериране на увредените клетки на повърхността на окото. Подходящи са временно облекчение при раздразнени и парещи очи. Могат да се използват и за многократно овлажняване на всички силикон-хидрогелови и меки контактни лещи при чувство на дискомфорт и замъглено зрение. Капките Systane HYDRATION могат да се поставят директно в окото или на повърхността на контактните лещи.

 • Systane HYDRATION UD 30 x 0

  Systane HYDRATION UD 30 x 0,7 ml

  20.00 лв.

  Oвлажняващите капки за очи Systane HYDRATION UD представляват стерилен разтвор, съдържащ натриев хиалуронат. Предлагат се в стерилни ампули за еднократна употреба с обем 0.7 мл. Systane HYDRATION UD облекчава симптомите на сухота в очите, както и чувството за парене и дразнене. Тези капки за очи могат да се използват за ежедневна хидратация и лубрикация при продължително носене на силикон-хидрогелови или хидрофилни контактни лещи. Дозировка С въртеливи движения отстранете горната част на ампулата, капнете 1–2 капки в окото и мигайте.

 • Systane Ultra 10 ml на супер цена

  Systane Ultra 10 ml

  19.40 лв.

  Овлажняващите капки Systane Ultra са специално създадени да облекчават проблемите, свързани със синдрома “сухо око”. Благодарение на състава си, тези капки предлагат продължителен комфорт и спокойствие на Вашите очи. Капките Systane Ultra овлажняват контактните лещи. редуцират дискомфорта и помагат при отстраняването на нежелани частици, които могат да предизвикат раздразнение. Успешно помагат за успокояване на очите в задимени или прашни пространства.

 • Systane ULTRA UD 30 x 0.7 ml на супер цена

  Systane ULTRA UD 30 x 0.7 ml

  22.00 лв.

  Овлажняващите капки за очи Systane ULTRA UD са лесен начин за лечение на сухота в очите. Предоставят незабавно временно облекчение от паренето и дразненето, предизвикани от синдрома “сухо око”. Systane ULTRA UD могат да се използват през целия ден. Също така помагат при поставянето на контактните лещи като се капнат няколко капки в окото преди поставянето им и няколко капки след премахването им. Капките Systane ULTRA UD не съдържат консерванти и се предлагат в блистери , съдържащи 30 флакона за еднократна употреба.